zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.

Vonkajšie žalúzie

  • Pri nákupe vonkajších žalúzií s krycími plechmi, Vám dorazia 3 balíky. V jednom balíku sa nachádza samotná žalúzie, v druhom krycí plech a v treťom balíku sú komponenty.Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky podľa vášho výberu.

 

Vonkajšia roleta

  • Vonkajšie rolety sú určené pre dodatočnú montáž na rám okna či fasádu domu. Rovnako ako u vonkajších  žalúzií, dorazia 3 balíky. V jednom nájdete roletu s boxom, v druhom vodiace lišty a v najmenšom balíku komponenty.

Siete proti hmyzu

  • Sieti máme v ponuke viac druhov a pri každej sa balenie trochu líši. Poďme sa na ne bližšie pozrieť.
  • Okenná sieť a dverové sieť Vám bude doručená zabalená v pevnom igelitovom obale. Žiadne komponenty ani kotviaci materiál u okennej siete nie je potreba, pretože otočné držiaky sú už prinitované k sieti. U dvernej siete sú ešte pribalené komponenty.

  • Rolovacia sieť F10 je starostlivo zabalená do bublinkovej fólie, v ktorej nájdete vodiace lišty, sieť a komponenty.

Ako má vyzerať správne zabalená zásielka viete. Už sa nemáte čoho obávať a môžete tovar objednať na adresu, kam sa Vám to najviac hodí.

V prípade, že by bol balík alebo tovar vo vnútri poškodený, riaďte sa radami v článku, v ktorom sa venujeme téme ako správne postupovať pri reklamácii.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Štýly bývania - škandinávsky a minimalistický (1. diel)

Dnešná doba ponúka mnoho štýlov a nápadov, ako si urobiť svoje obydlie čo najpríjemnejšie. Pozrieme sa spoločne na to, ako si môžeme byt či dom vyladiť interiérom alebo exteriérom a zároveň ukážeme, aké tienenie je najvhodnejšie k danému štýlu.

Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.

Najväčší veľtrh žalúzií

Každé 3 roky sú sviatkom pre všetkých nadšencov v oblasti tieniacej techniky. Koná sa legendárny R+T v Štutgarte. V 10 obrovských pavilónoch je možné vidieť stovky najväčších výrobcov z celej Európy a najväčších hráčov z ostatných kontinentov.

Prečo solárne žalúzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátnu žalúziu, ktorá šetrí peniaze, čas aj oči. Navíja sa totiž zo slnečnej energie a vďaka solárnemu regulátoru sa jednotlivé lamely naklápajú samy, podľa intenzity slnečného žiarenia. Ako žalúzia ISOTRA ENERGY funguje a prečo si ju kúpiť?