zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Blog

Typy screenových roliet

Ponuka screenových roliet je dnes už pomerne obsiahla, ale kto sa v tom má vyznať? Preto sa v dnešnom článku pozrieme na výhody vonkajších screenových roliet, ich druhy a rozdiely medzi nimi.

 Petra Šenková
 04.02.2020
 doba čítania:
Čítať celé ...

Ako vymeniť stranu ovládania horizontálnej žalúzie HIT?

Máte obavy, či správne zvolíte stranu ovládania pri horizontálnych žalúziach? Alebo sa vám dokonca už stalo, že ste pri objednaní zadali nesprávnu stranu a teraz vám ovládacia retiazka na zvolenej strane nevyhovuje? Nevešajte hlavu, tento problém dokážete jednoducho doma svojpomocne napraviť.

 Sandra Heierhoff
 21.01.2020
 doba čítania:
Čítať celé ...

Nevyhadzujte peniaze za prekurovanie - kúpte si vonkajšie rolety!

Je tu už chladné zimné obdobie, ktoré nás núti tráviť viac a viac času vnútri našich domov a bytov. Múry ľahšie chladnú, začíname viac kúriť. Ako ušetriť za kúrenie a užiť si teplo domova aj v ukrutnej zime? 

 Petra Šenková
 07.01.2020
 doba čítania:
Čítať celé ...

Ako vybrať tieniacu techniku? 3. diel

V poslednom diele "Ako vybrať tieniacu techniku?" sa bližšie zameriame na techniku exteriérovú. Vonkajšia tieniaca technika ponúka mnoho benefitov, ktoré vnútorné tienenie ponúkať nemôže.

 Petra Šenková
 10.12.2019
 doba čítania:
Čítať celé ...

Potrebujete niečo schovať alebo oddeliť? Vsaďte na modernú japonskú stenu

Každý z nás občas vo svojom byte rieši, ako čo najefektívnejšie oddeliť alebo predĺžiť veľké miestnosti, prípadne ako zakryť kúty, do ktorých nechcete aby bolo vidieť. Ako to vyriešiť, ak sa jedná o prechodnú dobu? Čo ak stavba priečky sa nakoniec ukáže ako...

 Labona
 29.11.2019
 doba čítania:
Čítať celé ...

Ako vyčistiť žalúzie?

Pravidelnou údržbou žalúzií nielen predlžujete životnosť vášmu tieneniu, ale aj zabraňujete víreniu prachu a možným dýchacím ťažkostiam. Čistenie žalúzií nemusí byť horor - prečítajte si naše rady, ako čo najefektívnejšie žalúzie čistiť a...

 Petra Šenková
 26.11.2019
 doba čítania:
Čítať celé ...

Ako vybrať tieniacu techniku? 2. diel

Či sa rozhodneme pre interiérovú alebo exteriérovú tieniacu techniku, to sa odvíja od našich potrieb a požiadaviek, ktoré na tienenie kladieme. Interiérová tieniaca technika je elegantným a predovšetkým funkčným doplnkom interiéru.

 Petra Šenková
 12.11.2019
 doba čítania:
Čítať celé ...

Nový variant prevedenia žalúzie Cetta – Flexi systém

Vonkajšie žalúzie Cetta patria medzi obľúbený typ vonkajšieho tienenia. Ich lamely v tvare písmena „C“ sú ponúkané v niekoľkých variantoch. Na našom e-shope k žalúziám Cetta 80 a Cetta 65 pribudol nový variant a to Cetta 60 Flexi.

 Labona
 29.10.2019
 doba čítania:
Čítať celé ...

Ako vybrať tieniacu techniku? 1. diel

Mnoho z nás pocíti s prvými jarnými lúčami slnka potrebu zaobstarať si tienenie. Nie vždy však býva výber dostatočne premyslený a my sme potom z fungovania tieniacej techniky skôr v rozpakoch. Poďme si povedať, ako postupovať, aby sme nespokojnosti predišli.

 Petra Šenková
 15.10.2019
 doba čítania:
Čítať celé ...

Purenitové boxy - najideálnejší variant pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií

Najideálnejšou možnosťou pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií je montáž do podomietkových purenitových boxov. Vďaka použitému materiálu purenitu a PIR izolácie sú vhodným riešením aj pre pasívne domy.

 Pavel Hrdlička
 01.10.2019
 doba čítania:
Čítať celé ...

Najčítanejšie články

5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.

Ako vybrať látku pre screenové rolety?

Vybrať si látku je ďalší z veľmi náročných krokov. Určite máte predstavu, či chcete rolety na tienenie, alebo napríklad zatemňovanie, rovnako tak či chcete svetlé alebo tmavé. Ale vybrať si potom jednu konkrétnu zo vzorkovníka už býva často oriešok. Preto sa poďme pozrieť, čo vám hodnoty a...

Aké sú hlavné rozdiely pergoly ARTOSI v porovnaní s konkurenčnými bioklimatickými pergolami?

Počas minulého roka sme mali možnosť zúčastniť sa na 3 veľkých veľtrhoch a tak si prejsť viac konkurenčných pergol. Článok nemá slúžiť na hanobenie cudzích produktov, ale na zdôraznenie výhod a kladv pergoly ARTOSI. Ak sa chystáte na kúpu bioklimatickej pergoly na vašu terasu a plánujete si...

Sme tím Labona a píšeme pre vás články a zaujímavosti o žalúziách a roletách

Pavel Hrdlička

Majiteľ

Labona

Obchod

Petra Šenková

Marketing

Načítať ďalšie