zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako zamerať a namontovať sieť proti hmyzu?

Každý v lete rieši rovnaký problém - otravný hmyz. Ako to urobiť, aby ste si večer mohli v pokoji rozsvietiť a nebáť sa, že vám všetok hmyz nalieta do domu? Jednoduchým riešením sú siete proti hmyzu.

Letné večery pri otvorenom okne sú mimoriadne príjemné. Bohužiaľ len do tej doby, než sa ozve otravné bzučanie a objavia nepríjemné komárie štípance. Brániť sa proti hmyzu síce môžete rôznymi chemickými prostriedkami, ale tie bohužiaľ často zapáchajú a nie sú práve zdraviu prospešné. Viac o tejto téme sa môžete dočítať tu.

Ideálnou variantou je obstaranie siete proti hmyzu, ktorú si navyše môžete ľahko namontovať sami a výrazne tak ušetriť.

Ako postupovať pri obstarávaní siete?

Keďže sa siete proti hmyzu vyrábajú na mieru, pred tým, než je objednáte, musíte vykonať zameranie. Niet sa čoho báť - je to tak jednoduché, že to zvládne naozaj každý.

Vymeriava sa šírka a výška svetlosti, čiže vnútorného rámu okna, do ktorého sa bude sieť vkladať. Ďalej sa meria hĺbka rámu okna vrátane gumového tesnenia. Tento rozmer nám uvádza, akú výšku otočného držiaku budeme potrebovať.

Máte vymerané? Teraz môžete prejsť k objednávke na našom e-shope, kde zadáte vami vymerané rozmery, vyberiete si farbu sieťoviny, farbu rámu a nakoniec hĺbku otočného držiaka. To je všetko.

A potom už môžete na otravný hmyz zabudnúť

Akonáhle bude sieť vyrobená a doručená, čaká vás veľmi jednoduchá montáž, ktorá sa vykonáva pomocou otočných držiakov. Držiaky stačí otočiť, čím sieť pripevníte v ráme.

Siete sa montujú z interiéru a pre ľahkú manipuláciu sú na nich vsadzovacia madlá. Montáž nijako nezasahuje do rámu okna a je bez vŕtania.

Nasadenie siete proti hmyzu vám zaberie len chvíľočku a potom už si len užívate čerstvý vzduch bez bzučania a komárích štípancov.

 

Ponuka sietí proti hmyzu

 

Pozrite sa na prehľadný návod ako vymerať a namontovať sieť proti hmyzu:

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Samonosné žalúzie – novinky vo vonkajších žalúziách

Vďaka svojim prednostiam sú vonkajšie žalúzie stále viac žiadané nielen pre novostavby, ale i pre staršie domy. Novinkou na našom e-shope je nový typ samonosných žalúzií.

 

Typy screenových roliet

Ponuka screenových roliet je dnes už pomerne obsiahla, ale kto sa v tom má vyznať? Preto sa v dnešnom článku pozrieme na výhody vonkajších screenových roliet, ich druhy a rozdiely medzi nimi.

Ako vybrať projekt pre stavbu svojpomocne?

Rastúcim trendom v českom stavebníctve je stavba domu svojpomocne. Len vlani tak v Česku pribudlo okolo päť tisíc stavebníkov a ich počet sa medziročne zvyšuje o 30%. Realizácia stavby vlastnými rukami obnáša svoje výhody.

Ako si správne vybrať plissé

Ak ste hľadali vhodné a variabilné riešenie pre Vaše okná medzi látkovým tienením, určite ste narazili na plissé.