zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nechajte sa okúzliť prirodzeným pôvabom drevených žalúzií

 

Drevené horizontálne žalúzie vdýchnu do interiéru atmosféru pokoja a pohodlia. Nesú so sebou kus prírody. Sú čisté, prirodzené a elegantné. Široká paleta farieb zaistí zladenie s ďalšími prvkami v miestnosti. Ich  hnedé odtiene vyniknú  nielen  v miestnosti s ďalšími prírodnými materiálmi, ale  svoje poslanie dizajnového prvku splnia aj v interiéri modernom, plnom kovu a nerezu.

Lamely sú vyrobené z kvalitnej dreviny Kanadskej lipy. Ide o prírodný materiál, ktorý reaguje na vonkajšie vplyvy ako je vlhkosť, zvýšená teplota prostredia alebo pôsobenie slnečného žiarenia. To všetko je eliminované špeciálnou povrchovou úpravou morením.

Jedná sa o úpravu zvyšujúcu odolnosť vo vlhkom prostredí, ktorá umožňuje umiestnenie drevených žalúzií aj v kúpeľni. Tam môžu slúžiť nielen ako tienenie v okne, ale aj na zakrytie práčky, sušičky či kotla. Pohodlné ovládanie zaistí vytiahnutie žalúzie až k stropu. Žalúzia proste zmizne a neprekáža pri servise spotrebiča, či upratovaní. Vďaka dreveným žalúziám bude Vaša kúpeľňa útulná a funkčná zároveň.


Drevené žalúzie 25mm
Základná drevená žalúzia
Lamela: 25 x 2,3 mm
Horný profil: 25 x 25mm prekrytý drevenou krycou lištou
Krycia lišta: zladená s lamelou
Ovládanie: - pomocí povrázku s hruškou tyčky
Možnosť montáže: na krídlo, na strop, na stenu

Drevené žalúzie 50mm
Mohutnejšie, vhodné pre zatienenie väčších plôch, predel miestnosti
Lamela: 50 x 2,3 mm
Horný profil: 50 x 50 mm prekrytý drevenou krycou lištou
Krycia lišta: drevená zladená s lamelou
Ovládanie:
- pomocou povrázku s hruškou a tyčky iba do max šírky 1500mm
- vyťahovanie aj naklápanie lamiel pomocou povrázkov s hruškou
 Možnosť montáže: na strop, na stenu

 

 

Drevené žalúzie ....... elegantná stálica v tienení!

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Z garáže až na technologickú špičku Európy!

Písal sa rok 1992 a 2 kamaráti Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikať ako to už býva v obmedzenom priestore v Bolaticiach.

Potrebujete niečo schovať alebo oddeliť? Vsaďte na modernú japonskú stenu

Každý z nás občas vo svojom byte rieši, ako čo najefektívnejšie oddeliť alebo predĺžiť veľké miestnosti, prípadne ako zakryť kúty, do ktorých nechcete aby bolo vidieť. Ako to vyriešiť, ak sa jedná o prechodnú dobu? Čo ak stavba priečky sa nakoniec ukáže ako zbytočná, alebo si to v prenajatom byte nemôžete dovoliť? Potom vsaďte na japonskú stenu.

S japonskými stenami bude váš interiér stredom pozornosti

Vnútorné látkové tienenie je stále žiadané a zákazníci hľadajú originálne kúsky, ktoré interiér nielen ochránia pred slnečnými lúčmi, ale zároveň ho oživia. Trendy variant je japonské posuvné steny, ktoré nielen zatienia, ale taktiež pomôžu predeliť miestnosť.

Vonkajšie tienenie šetrí náklady na klimatizáciu, ročne usporí aj niekoľko stoviek

Klimatizácia patrí medzi najväčších žrútov elektrickej energie v domácnostiach. Úspornejšie modely za hodinu prevádzky spotrebujú približne jeden kW, menej úsporné aj 1,5 kW. Pri priemernej cene elektriny cca 0,20 eur za kWh to znamená, že klimatizácia, ktorú máte pustenú od 8:00 do 22:00, vás na elektrine stojí denne okolo 2,50 eur a viac. Ušetriť za prevádzku pritom môžete, keď si zaobstaráte vonkajšie žalúzie alebo rolety. Ako je to možné?