zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nechajte sa okúzliť prirodzeným pôvabom drevených žalúzií

 

Drevené horizontálne žalúzie vdýchnu do interiéru atmosféru pokoja a pohodlia. Nesú so sebou kus prírody. Sú čisté, prirodzené a elegantné. Široká paleta farieb zaistí zladenie s ďalšími prvkami v miestnosti. Ich  hnedé odtiene vyniknú  nielen  v miestnosti s ďalšími prírodnými materiálmi, ale  svoje poslanie dizajnového prvku splnia aj v interiéri modernom, plnom kovu a nerezu.

Lamely sú vyrobené z kvalitnej dreviny Kanadskej lipy. Ide o prírodný materiál, ktorý reaguje na vonkajšie vplyvy ako je vlhkosť, zvýšená teplota prostredia alebo pôsobenie slnečného žiarenia. To všetko je eliminované špeciálnou povrchovou úpravou morením.

Jedná sa o úpravu zvyšujúcu odolnosť vo vlhkom prostredí, ktorá umožňuje umiestnenie drevených žalúzií aj v kúpeľni. Tam môžu slúžiť nielen ako tienenie v okne, ale aj na zakrytie práčky, sušičky či kotla. Pohodlné ovládanie zaistí vytiahnutie žalúzie až k stropu. Žalúzia proste zmizne a neprekáža pri servise spotrebiča, či upratovaní. Vďaka dreveným žalúziám bude Vaša kúpeľňa útulná a funkčná zároveň.


Drevené žalúzie 25mm
Základná drevená žalúzia
Lamela: 25 x 2,3 mm
Horný profil: 25 x 25mm prekrytý drevenou krycou lištou
Krycia lišta: zladená s lamelou
Ovládanie: - pomocí povrázku s hruškou tyčky
Možnosť montáže: na krídlo, na strop, na stenu

Drevené žalúzie 50mm
Mohutnejšie, vhodné pre zatienenie väčších plôch, predel miestnosti
Lamela: 50 x 2,3 mm
Horný profil: 50 x 50 mm prekrytý drevenou krycou lištou
Krycia lišta: drevená zladená s lamelou
Ovládanie:
- pomocou povrázku s hruškou a tyčky iba do max šírky 1500mm
- vyťahovanie aj naklápanie lamiel pomocou povrázkov s hruškou
 Možnosť montáže: na strop, na stenu

 

 

Drevené žalúzie ....... elegantná stálica v tienení!

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Ako správne zvoliť látku na zatienenie?

Chystáte sa na kúpu látkového tienenia a tápate pri nahliadnutí do vzorkovníka? Ktorú látku vybrať a na aké hodnoty sa pozerať, aby ste neboli potom nepríjemne prekvapení a miesto zatemňujúcej rolety nemali doma iba tieniacu? Viac informácií k správnemu výberu látky nájdete v tomto článku.

Čo to je Plisé? Naozaj nejde o papierové žalúzie

Skladané látkové žalúzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderné a elegantné prvky s viacerými možnosťami. Plisse materiály obsahujú sklené vlákno, ktoré uvítajú najmä alergici.

Aká je najjednoduchšia a najlacnejšia varianta plastového plotu?

Súkromie, pocit bezpečia, ale i okrasný prvok - všetky tieto funkcie môže spĺňať vhodne zvolený plot. Premýšľate aký typ vybrať? Potom nezabudnite tiež na ďalšie dôležité vlastnosti, ako je napríklad jeho odolnosť a nenáročnosť údržby.