zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nechajte sa okúzliť prirodzeným pôvabom drevených žalúzií

 

Drevené horizontálne žalúzie vdýchnu do interiéru atmosféru pokoja a pohodlia. Nesú so sebou kus prírody. Sú čisté, prirodzené a elegantné. Široká paleta farieb zaistí zladenie s ďalšími prvkami v miestnosti. Ich  hnedé odtiene vyniknú  nielen  v miestnosti s ďalšími prírodnými materiálmi, ale  svoje poslanie dizajnového prvku splnia aj v interiéri modernom, plnom kovu a nerezu.

Lamely sú vyrobené z kvalitnej dreviny Kanadskej lipy. Ide o prírodný materiál, ktorý reaguje na vonkajšie vplyvy ako je vlhkosť, zvýšená teplota prostredia alebo pôsobenie slnečného žiarenia. To všetko je eliminované špeciálnou povrchovou úpravou morením.

Jedná sa o úpravu zvyšujúcu odolnosť vo vlhkom prostredí, ktorá umožňuje umiestnenie drevených žalúzií aj v kúpeľni. Tam môžu slúžiť nielen ako tienenie v okne, ale aj na zakrytie práčky, sušičky či kotla. Pohodlné ovládanie zaistí vytiahnutie žalúzie až k stropu. Žalúzia proste zmizne a neprekáža pri servise spotrebiča, či upratovaní. Vďaka dreveným žalúziám bude Vaša kúpeľňa útulná a funkčná zároveň.


Drevené žalúzie 25mm
Základná drevená žalúzia
Lamela: 25 x 2,3 mm
Horný profil: 25 x 25mm prekrytý drevenou krycou lištou
Krycia lišta: zladená s lamelou
Ovládanie: - pomocí povrázku s hruškou tyčky
Možnosť montáže: na krídlo, na strop, na stenu

Drevené žalúzie 50mm
Mohutnejšie, vhodné pre zatienenie väčších plôch, predel miestnosti
Lamela: 50 x 2,3 mm
Horný profil: 50 x 50 mm prekrytý drevenou krycou lištou
Krycia lišta: drevená zladená s lamelou
Ovládanie:
- pomocou povrázku s hruškou a tyčky iba do max šírky 1500mm
- vyťahovanie aj naklápanie lamiel pomocou povrázkov s hruškou
 Možnosť montáže: na strop, na stenu

 

 

Drevené žalúzie ....... elegantná stálica v tienení!

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Vonkajšie žalúzie: perfektný izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...

Ako opraviť horizontálne žalúzie

Riešite nejakú poruchu horizontálnej žalúzie a neviete si s ňou rady? Mrknite na najčastejšie poškodenia a prehľadné návody na ich odstránenie.

Samonosné žalúzie – novinky vo vonkajších žalúziách

Vďaka svojim prednostiam sú vonkajšie žalúzie stále viac žiadané nielen pre novostavby, ale i pre staršie domy. Novinkou na našom e-shope je nový typ samonosných žalúzií.

 

Ako sa udržuje vonkajšia markíza?

V dnešnej dobe už v podstate nijako. Vonkajšia markíza sa skladá z niekoľkých častí. Celohliníková odľahčená konštrukcia, látka a väčšinou motor alebo kľučka.