zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nová podoba plissé? Žalúzie!

Plissé, textília s umelo vytvorenými záhyby, bola predtým veľmi populárnym a exkluzívnym materiálom pre výrobu módnych odevov pre ženy, výrobu manžiet a podobne. Plisovaná látka sa ale dá použiť na oveľa viac vecí, napríklad na žalúzie, ktoré skvele rozžiaria interiér. Pozrite sa na plissé z iného uhlu pohľadu a dodajte svojmu domovu šmrnc!

Skladaná textília plissé vyzerá skvele snáď všade. Nádherne sa vyníma nielen v šatníku, ale tiež rozjasní naše okná. Zaujímavý dizajn a široká paleta farieb, z ktorých môžete vyberať, dokáže perfektne doladiť interiér a zútulniť ho. Ak hľadáte pre svoje okná niečo originálne, čo len tak niekto nemá, žalúzie plissé sú tou správnou voľbou.

 

 

Ochrana proti svetlu a hluku

Žalúzie plissé účinne chránia interiér pred intenzívnym svetlom, znižujú hlučnosť v miestnosti a zaistia tepelnú pohodu. Intenzitu svetla môžete regulovať tak, aby vám bolo čo najpríjemnejšie. Obrovskou výhodou je aj rozsiahla ponuka farieb a vzorov, kde nájdete napríklad aj blackoutové plissé, žalúzie so zatemňujúcej látky, ktoré zabránia preniknutiu slnečných lúčov do interiéru.

Žalúzie sa ľahko ovládajú pomocou šnúry a madla a hodia sa prakticky kamkoľvek. Môžete ich namontovať  do klasických okien, ale aj do okien strešných a zimných záhrad.

Každý deň inak

Pre milovníkov zmien sú skvelou voľbou dvoulátkové žalúzie plissé, u ktorých môžete látky ľubovoľne meniť a hrať sa s tieniacimi pruhmi podľa nálady. Alebo môžete zvoliť praktickú kombináciu dvoch odlišných tkanín, kedy cez deň používate ľahkú látku s veľkou priepustnosťou, skrz ktorú je z okna vidieť. A pre zatemnenie a dostatok súkromia vo večerných hodinách použijete nepriehľadnú, plisovanú látku. Tak prečo nemať 2 v 1?

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.

Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší? 

Buďte pánmi dňa a noci - kúpte si duoroletu

Látkové duorolety sú nielen veľmi efektívne, ale tiež dokonale praktické. Vďaka duoreletám doslova ovládnete deň i noc.

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?