zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nová podoba plissé? Žalúzie!

Plissé, textília s umelo vytvorenými záhyby, bola predtým veľmi populárnym a exkluzívnym materiálom pre výrobu módnych odevov pre ženy, výrobu manžiet a podobne. Plisovaná látka sa ale dá použiť na oveľa viac vecí, napríklad na žalúzie, ktoré skvele rozžiaria interiér. Pozrite sa na plissé z iného uhlu pohľadu a dodajte svojmu domovu šmrnc!

Skladaná textília plissé vyzerá skvele snáď všade. Nádherne sa vyníma nielen v šatníku, ale tiež rozjasní naše okná. Zaujímavý dizajn a široká paleta farieb, z ktorých môžete vyberať, dokáže perfektne doladiť interiér a zútulniť ho. Ak hľadáte pre svoje okná niečo originálne, čo len tak niekto nemá, žalúzie plissé sú tou správnou voľbou.

 

 

Ochrana proti svetlu a hluku

Žalúzie plissé účinne chránia interiér pred intenzívnym svetlom, znižujú hlučnosť v miestnosti a zaistia tepelnú pohodu. Intenzitu svetla môžete regulovať tak, aby vám bolo čo najpríjemnejšie. Obrovskou výhodou je aj rozsiahla ponuka farieb a vzorov, kde nájdete napríklad aj blackoutové plissé, žalúzie so zatemňujúcej látky, ktoré zabránia preniknutiu slnečných lúčov do interiéru.

Žalúzie sa ľahko ovládajú pomocou šnúry a madla a hodia sa prakticky kamkoľvek. Môžete ich namontovať  do klasických okien, ale aj do okien strešných a zimných záhrad.

Každý deň inak

Pre milovníkov zmien sú skvelou voľbou dvoulátkové žalúzie plissé, u ktorých môžete látky ľubovoľne meniť a hrať sa s tieniacimi pruhmi podľa nálady. Alebo môžete zvoliť praktickú kombináciu dvoch odlišných tkanín, kedy cez deň používate ľahkú látku s veľkou priepustnosťou, skrz ktorú je z okna vidieť. A pre zatemnenie a dostatok súkromia vo večerných hodinách použijete nepriehľadnú, plisovanú látku. Tak prečo nemať 2 v 1?

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Aký druh tienenia je najvhodnejší do detskej izby?

Pri zariaďovaní detskej izby sa sústredíme najmä na farbu stien a nábytku a často zabúdame na kvalitné tienenie. A to je chyba, pretože možnosť regulácie svetla je pre denné aktivity i kvalitný spánok dieťaťa nevyhnutná. Na výber máme z niekoľkých druhov záclon, roliet alebo žalúzií. Ako vybrať tie správne?

Z garáže až na technologickú špičku Európy!

Písal sa rok 1992 a 2 kamaráti Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikať ako to už býva v obmedzenom priestore v Bolaticiach.

Vystavovali sme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týždeň sme si vyskúšali niečo úplne nové - vystavovali sme na stavebnom veľtrhu Stavotech v Olomouci, ktorý prebehol od 5. do 7 novembra 2015.

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie ...