zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?

  1. Sú moderným a efektívnym prvkom tieniacej techniky

Žalúzie sú vyrábané v rôznych farbách a preto sú obľúbené pre komerčné aj rodinné domy.

  1. Zabezpečte tepelnú izoláciu

Žalúzie zachytia poryvy vetra a slnečné žiarenie, čím zabraňujú nielen vniknutiu svetla do interiéru, ale aj  chránia okná pred vetrom a prehrievaním.

  1. Rôzne veľkosti a typy lamiel

Pre vonkajšie žalužie Cetta, Zetta alebo elegantné žalúzie Setta si môžete vybrať z dvoch rozmerov lamiel, ktoré najlepšie dokresľujú štýl domu.

                                   

  1. Ovládanie      

Exteriérové žalúzie môžu byť ovládané v klasickom, ručnom režime alebo môžete využívať moderné technológie a vyskúšať variantu s hriadeľovým motorom so spínačom alebo RTS prijímačom s diaľkovým ovládaním.

  1. Žalúzie na mieru

Najlepšie na koniec! Žalúzie vyrobíme na mieru podľa uvedených rozmerov, ktoré môžete ľahko vymerať pomocou pokynov v návode.

V našej ponuke každý nájde také žalúzie, ktoré sa mu budú páčiť a vyhovovať. Najlepšie sa vonkajšie žalúzie montujú, keď ešte nie je dokončená stavba , ale nie je problém ich  pripevniť aj na dokončenú budovu. Len krycí plech žaluzie bude viditelný, čím sa o pár centimetrov zníži svetlosť okna.

Vonkajšie žalúzie sú skvelým funkčným, ale aj elegantným prvkom pre váš domov.


Sandra Heierhoff




Vonkajšie žalúzie: kto šetrí ma za tri

Vlastníte firmu a poskytujete prácu niekoľkým ľuďom  alebo ste majiteľom budovy, ktorú prenajímate spoločnosti pre firemné účely? Určite si prajete, aby zamestnanci podávali najlepší výkon vo všetkých

Vonkajšie tienenie pre strešné okná

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to najlepšie z vonkajšej tieniacej techniky a screenových roliet. Pomáha regulovať slnečné lúče, zabraňuje prehrievaniu a chráni taktiež pred hlukom. Poďme sa na nich podívať podrobnejšie.

Bioklimatická pergola - novinka pre vašu záhradu

Trávite veľa času na záhrade alebo na terase? Sedávate radi so svojou rodinou alebo s priateľmi vonku, ale nebaví vás, keď vám plány kazí počasie? Potom je pre vás bioklimatická pergola ideálnym riešením. Aké sú jej prednosti?

Trend, ktorý sa stále vracia? Okenné látkové rolety!

Látkové rolety sú trendom, ktorý z našich okien hneď tak nevymizne. A dôvod je jasný, látkové rolety sú veľmi praktické, cenovo dostupné, môžeme si vybrať ľubovoľný dizajn a doladiť tak interiér do posledného detailu.