zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?

  1. Sú moderným a efektívnym prvkom tieniacej techniky

Žalúzie sú vyrábané v rôznych farbách a preto sú obľúbené pre komerčné aj rodinné domy.

  1. Zabezpečte tepelnú izoláciu

Žalúzie zachytia poryvy vetra a slnečné žiarenie, čím zabraňujú nielen vniknutiu svetla do interiéru, ale aj  chránia okná pred vetrom a prehrievaním.

  1. Rôzne veľkosti a typy lamiel

Pre vonkajšie žalužie Cetta, Zetta alebo elegantné žalúzie Setta si môžete vybrať z dvoch rozmerov lamiel, ktoré najlepšie dokresľujú štýl domu.

                                   

  1. Ovládanie      

Exteriérové žalúzie môžu byť ovládané v klasickom, ručnom režime alebo môžete využívať moderné technológie a vyskúšať variantu s hriadeľovým motorom so spínačom alebo RTS prijímačom s diaľkovým ovládaním.

  1. Žalúzie na mieru

Najlepšie na koniec! Žalúzie vyrobíme na mieru podľa uvedených rozmerov, ktoré môžete ľahko vymerať pomocou pokynov v návode.

V našej ponuke každý nájde také žalúzie, ktoré sa mu budú páčiť a vyhovovať. Najlepšie sa vonkajšie žalúzie montujú, keď ešte nie je dokončená stavba , ale nie je problém ich  pripevniť aj na dokončenú budovu. Len krycí plech žaluzie bude viditelný, čím sa o pár centimetrov zníži svetlosť okna.

Vonkajšie žalúzie sú skvelým funkčným, ale aj elegantným prvkom pre váš domov.


Sandra Heierhoff




Aké spôsoby ovládania vonkajších žalúzií sú možné?

Ak ste sa rozhodli pre obstaranie vonkajších žalúzií na váš dom či byt, potom na vás okrem výberu tvaru lamiel, farby žalúzie a doplnkov čaká ešte jedna veľmi ťažká voľba. A tou je vybrať ovládanie. Poďme si preto popísať možnosti, ktoré sa pri žalúziách ponúkajú.

Kúpiť si žalúzie na internete alebo objednať montážnu firmu?

Trend on-line nakupovania zasiahol už aj oblasť predaja žalúzií. 

Betónové bloky vs. hliníkové konštrukcie pre fotovoltické panely na plochej streche

Výber správnej konštrukcie pre inštaláciu fotovoltaických panelov na plochú strechu je kľúčovým faktorom pri využívaní solárnej energie. Medzi dvoma spomenutými typmi konštrukcií - betónovými ENBRA blokmi a hliníkovými konštrukciami, existujú významné rozdiely. V tomto článku sa zameriame na výhody betónových blokov.

Nová podoba plissé? Žalúzie!

Plissé, textília s umelo vytvorenými záhyby, bola predtým veľmi populárnym a exkluzívnym materiálom pre výrobu módnych odevov pre ženy, výrobu manžiet a podobne. Pozrite sa na plissé z iného uhlu pohľadu a dodajte svojmu domovu šmrnc!