zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?

  1. Sú moderným a efektívnym prvkom tieniacej techniky

Žalúzie sú vyrábané v rôznych farbách a preto sú obľúbené pre komerčné aj rodinné domy.

  1. Zabezpečte tepelnú izoláciu

Žalúzie zachytia poryvy vetra a slnečné žiarenie, čím zabraňujú nielen vniknutiu svetla do interiéru, ale aj  chránia okná pred vetrom a prehrievaním.

  1. Rôzne veľkosti a typy lamiel

Pre vonkajšie žalužie Cetta, Zetta alebo elegantné žalúzie Setta si môžete vybrať z dvoch rozmerov lamiel, ktoré najlepšie dokresľujú štýl domu.

                                   

  1. Ovládanie      

Exteriérové žalúzie môžu byť ovládané v klasickom, ručnom režime alebo môžete využívať moderné technológie a vyskúšať variantu s hriadeľovým motorom so spínačom alebo RTS prijímačom s diaľkovým ovládaním.

  1. Žalúzie na mieru

Najlepšie na koniec! Žalúzie vyrobíme na mieru podľa uvedených rozmerov, ktoré môžete ľahko vymerať pomocou pokynov v návode.

V našej ponuke každý nájde také žalúzie, ktoré sa mu budú páčiť a vyhovovať. Najlepšie sa vonkajšie žalúzie montujú, keď ešte nie je dokončená stavba , ale nie je problém ich  pripevniť aj na dokončenú budovu. Len krycí plech žaluzie bude viditelný, čím sa o pár centimetrov zníži svetlosť okna.

Vonkajšie žalúzie sú skvelým funkčným, ale aj elegantným prvkom pre váš domov.


Sandra Heierhoff




Aké sú hlavné rozdiely pergoly ARTOSI v porovnaní s konkurenčnými bioklimatickými pergolami?

Počas minulého roka sme mali možnosť zúčastniť sa na 3 veľkých veľtrhoch a tak si prejsť viac konkurenčných pergol. Článok nemá slúžiť na hanobenie cudzích produktov, ale na zdôraznenie výhod a kladv pergoly ARTOSI. Ak sa chystáte na kúpu bioklimatickej pergoly na vašu terasu a plánujete si prejsť viac predajcov, zamerajte sa na nasledujúce body. 

Prečo solárne žalúzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátnu žalúziu, ktorá šetrí peniaze, čas aj oči. Navíja sa totiž zo slnečnej energie a vďaka solárnemu regulátoru sa jednotlivé lamely naklápajú samy, podľa intenzity slnečného žiarenia. Ako žalúzia ISOTRA ENERGY funguje a prečo si ju kúpiť?

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Vertikálne žalúzie - nielen veľkoformátové tienenie

Vertikálne žalúzie už nie sú doménou komerčných budov, predovšetkým kancelárií, ale našli svoju cestu aj do rodinných domov a bytov. Je to dobre? Poďme si o vertikálnych žalúziách niečo povedať a zist