zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?

  1. Sú moderným a efektívnym prvkom tieniacej techniky

Žalúzie sú vyrábané v rôznych farbách a preto sú obľúbené pre komerčné aj rodinné domy.

  1. Zabezpečte tepelnú izoláciu

Žalúzie zachytia poryvy vetra a slnečné žiarenie, čím zabraňujú nielen vniknutiu svetla do interiéru, ale aj  chránia okná pred vetrom a prehrievaním.

  1. Rôzne veľkosti a typy lamiel

Pre vonkajšie žalužie Cetta, Zetta alebo elegantné žalúzie Setta si môžete vybrať z dvoch rozmerov lamiel, ktoré najlepšie dokresľujú štýl domu.

                                   

  1. Ovládanie      

Exteriérové žalúzie môžu byť ovládané v klasickom, ručnom režime alebo môžete využívať moderné technológie a vyskúšať variantu s hriadeľovým motorom so spínačom alebo RTS prijímačom s diaľkovým ovládaním.

  1. Žalúzie na mieru

Najlepšie na koniec! Žalúzie vyrobíme na mieru podľa uvedených rozmerov, ktoré môžete ľahko vymerať pomocou pokynov v návode.

V našej ponuke každý nájde také žalúzie, ktoré sa mu budú páčiť a vyhovovať. Najlepšie sa vonkajšie žalúzie montujú, keď ešte nie je dokončená stavba , ale nie je problém ich  pripevniť aj na dokončenú budovu. Len krycí plech žaluzie bude viditelný, čím sa o pár centimetrov zníži svetlosť okna.

Vonkajšie žalúzie sú skvelým funkčným, ale aj elegantným prvkom pre váš domov.


Sandra Heierhoff




Akcia 4 + 1 zadarmo na všetko

Tento rok sa zľavy u nás ešte stupňujú, preto spúšťame ako poslednú akciu 4 + 1 zadarmo na všetky produkty. Objednajte 5 kusov tienenia a najlacnejší kúsok máte zadarmo.

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Ako vybrať tieniacu techniku? 3. diel

V poslednom diele "Ako vybrať tieniacu techniku?" sa bližšie zameriame na techniku exteriérovú. Vonkajšia tieniaca technika ponúka mnoho benefitov, ktoré vnútorné tienenie ponúkať nemôže.

Ako vybrať markízu?

Keď sa tešíte na odpočinok na terase a miesto toho vás trápi ostré, pálivé slnečné lúče, určite vás napadne rovnaká otázka, ktorá napadla mňa. Kde vziať tieň? Čo tak vyskúšať markízu? Ale ako ju vybrať, aby splnila moje požiadavky? Aby poskytovala dostatok tieňu, ľahko sa udržovala, ale taktiež, aby látka pri menšom daždi ihneď nepresiakla a ja nemusela s deťmi utekať do domu?