zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ak budem chcieť inštalovať vonkajšie žalúzie, je nutné sa poradiť vopred?

V prípade, že sa rozhodnete inštalovať na rodinný dom vonkajšie žalúzie, je dobré riešiť túto otázku už v projektovej dokumentácii. Ideálna je príprava prekladov alebo podhľadov, ktoré sa pripravia pre následné osadenie vonkajších žalúzií. V tomto prípade systém zachádza pod fasádu a neznižuje tak svetlosť okien. Ide to riešiť aj dodatočnou montážou vonkajších žalúzií. Musíte, ale už počítať s tým, že vám žalúzia vo vytiahnutej pozícii zaberie nejaký ten centimeter výhľadu. Stiahnutý bal vonkajších žalúzií zaberá od 12-30cm. Podľa prevedenia a výšky okna. Ideálnym riešením je vzájomná komunikácia medzi spracovateľom projektovej dokumentácie a odborníkmi.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Japonské posuvné steny

Japonské posuvné steny predstavujú nielen originálny prvok, ktorý dodá interiéru elegantný atmosféru, ale tiež majú všestranné využitie. Môžete ich použiť namiesto záclon do väčších okien, ale tiež je premeniť vo stenu pre zakrytie skríň.

Samonosné žalúzie – novinky vo vonkajších žalúziách

Vďaka svojim prednostiam sú vonkajšie žalúzie stále viac žiadané nielen pre novostavby, ale i pre staršie domy. Novinkou na našom e-shope je nový typ samonosných žalúzií.

 

Vonkajšie tienenie pre strešné okná

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to najlepšie z vonkajšej tieniacej techniky a screenových roliet. Pomáha regulovať slnečné lúče, zabraňuje prehrievaniu a chráni taktiež pred hlukom. Poďme sa na nich podívať podrobnejšie.

Markíza alebo ako sa chrániť nielen na terase

Účel žalúzií je bezpochyby jasný, chráni interiér vášho domova pred dopadajúcimi slnečnými lúčmi, a tým nadmernému prehrievaniu vnútorných priestorov.