zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.

Poškodená dverná alebo okenná sieťovina nemusí okamžite znamenať investíciu do novej siete proti hmyzu. Pokiaľ je inak v dobrom stave, skúste si ju sami opraviť. Nie je to nič ťažké. Nasledujte návod, ktorý sme pre vás pripravili a za chvíľočku máte okennú sieť ako novú.

 

Ponuka sietí proti hmyzu

 

Ako opraviť sieť proti hmyzu?

1. Nová sieťovina

Najprv si musíte vymerať a kúpiť novú sieťovinu. Vždy vymerajte sieťovinu cca o 5 cm na každej strane dlhšiu, nech máte dostatočnú rezervu.

2. Vytiahnutie gumového profilu

Novú sieťovinu už máte doma a môžete sa pustiť do výmeny. Je potrebné z rámu vytiahnuť gumený profil. Začiatok je potreba opatrne podobrať a ďalej vyťahovať.

 oprava siete proti hmyzu

3. Nachystanie novej sieťoviny

Priložte novú sieťovinu, či naozaj rozmery sedia (najlepšie, keď je sieťovina o trochu väčšia).

 ako opraviť sieť proti hmyzu

4. Uchytenie sieťoviny

Teraz zatlačíme cez gumový profil sieťovinu do rámu. Dbáme na to, aby sieť bola napnutá.

 oprava sieťoviny

5. Orežeme presahy

Posledným krokom je orezanie presahu sieťoviny. Orezanie vykonáme lámacím nožíkom. Nezabudnite orezanie vykonať opatrne, nech si nepoškriabete rám.

servis siete proti hmyzu

 

Ponuka náhradných dielov

 

Prajeme veľa zdaru a trpezlivosti! Po výmene sieťoviny môžete sieť usadiť späť do okna a máte hotovo. Veríme, že to zvládnete a budete z toho mať nielen dobrý pocit, ale ďaleko väčší komfort, bez komárov a ďalšieho otravného hmyzu.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Objednajte si pergolu teraz a majte ju na jar medzi prvými a ešte za tohtoročnú cenu

Chystáte sa na kúpu hliníkovej pergoly pre vaše vonkajšie posedenie? Nepremeškajte našu aktuálnu akciu. Vďaka nej si zaistíte tohtoročnú cenu a ešte budete mať pergolu budúci roku medzi prvými.

 

 

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

Ako vybrať tieniacu techniku? 1. diel

Mnoho z nás pocíti s prvými jarnými lúčami slnka potrebu zaobstarať si tienenie. Nie vždy však býva výber dostatočne premyslený a my sme potom z fungovania tieniacej techniky skôr v rozpakoch. Poďme si povedať, ako postupovať, aby sme nespokojnosti predišli.

Akcia 4 + 1 zadarmo na všetko

Tento rok sa zľavy u nás ešte stupňujú, preto spúšťame ako poslednú akciu 4 + 1 zadarmo na všetky produkty. Objednajte 5 kusov tienenia a najlacnejší kúsok máte zadarmo.