zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako sa udržuje vonkajšia markíza?

V dnešnej dobe už v podstate nijako. Vonkajšia markíza sa skladá z niekoľkých častí. Celohliníková odľahčená konštrukcia, látka a väčšinou motor alebo kľučka. Celohliníková konštrukcia markízy sa nemusí nijako premazávať ani servisovať. Táto konštrukcia markízy je vyvinutá úplne bezúdržbovo.

Je vonkajšia markíza aj proti dažďu?

Látka nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu. Samozrejme, keď markíza zmokne a zviniete ju, dá rozum, že ďalší deň je dobré nechať ju preschnúť. Nič sa ale markíze nestane, keď bude zvinutá a vlhká dlhšiu dobu. Je totiž perfektne ošetrená. Markízové látky v ponuke spoločnosti Isotra a.s. sú ošetrené špeciálnou povrchovou úpravou CLEANGARD, ktorá využíva ultramoderný systém ochrany markízových látok NPP (Nanotechnology Protection Process). Táto technológia dodáva látkam maximálnu vodeodolnosť a chráni látku proti vode a špine z dlhodobého hľadiska.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako sa udržuje vonkajšia markíza?

V dnešnej dobe už v podstate nijako. Vonkajšia markíza sa skladá z niekoľkých častí. Celohliníková odľahčená konštrukcia, látka a väčšinou motor alebo kľučka.

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel druhý.

V minulom článku sme si pre predstavu ukázali, ako vyzerajú balíky s tovarom, ktorý si objednáte v eshope Labona. Budeme pokračovať v rovnakom duchu a ukážeme si ďalšie zásielky našich produktov. Tentoraz sa pozrieme bližšie na vnútorné látkové tienenie.