zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako sa udržuje vonkajšia markíza?

V dnešnej dobe už v podstate nijako. Vonkajšia markíza sa skladá z niekoľkých častí. Celohliníková odľahčená konštrukcia, látka a väčšinou motor alebo kľučka. Celohliníková konštrukcia markízy sa nemusí nijako premazávať ani servisovať. Táto konštrukcia markízy je vyvinutá úplne bezúdržbovo.

Je vonkajšia markíza aj proti dažďu?

Látka nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu. Samozrejme, keď markíza zmokne a zviniete ju, dá rozum, že ďalší deň je dobré nechať ju preschnúť. Nič sa ale markíze nestane, keď bude zvinutá a vlhká dlhšiu dobu. Je totiž perfektne ošetrená. Markízové látky v ponuke spoločnosti Isotra a.s. sú ošetrené špeciálnou povrchovou úpravou CLEANGARD, ktorá využíva ultramoderný systém ochrany markízových látok NPP (Nanotechnology Protection Process). Táto technológia dodáva látkam maximálnu vodeodolnosť a chráni látku proti vode a špine z dlhodobého hľadiska.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Aké spôsoby ovládania vonkajších žalúzií sú možné?

Ak ste sa rozhodli pre obstaranie vonkajších žalúzií na váš dom či byt, potom na vás okrem výberu tvaru lamiel, farby žalúzie a doplnkov čaká ešte jedna veľmi ťažká voľba. A tou je vybrať ovládanie. Poďme si preto popísať možnosti, ktoré sa pri žalúziách ponúkajú.

Ako si vybrať správne žalúzie pre vaše okná?

Sedíte doma a premýšľate, aké tienenie by bolo pre váš domov vhodné? Pozrite sa na pár rád v našom sprievodcovi. Ľahšie sa potom rozhodnete pre správny typ.

Ako postaviť bioklimatickú pergolu: sprievodca krok za krokom pre nadšencov DIY

Bioklimatické pergoly sa stali symbolom moderného a udržateľného vonkajšieho priestoru, ktorý dokáže ponúknuť nielen útočisko pred slnkom, ale aj príjemné miesto pre odpočinok v tieni. Pre tých z vás, ktorí preferujú kvalitné a dlhodobo udržateľné riešenia, prinášame sprievodcu stavbou bioklimatickej pergoly z hliníka, ktorá je súčasťou našej ponuky.

Ako sa čistí moderná, látková tieniaca technika?

Vysávanie, utieranie prachu, čistenie, leštenie, sú činnosti, ktoré sa všeobecne netešia prílišnej popularite, avšak sú nevyhnutnou súčasťou bežného života.