zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako sa udržuje vonkajšia markíza?

V dnešnej dobe už v podstate nijako. Vonkajšia markíza sa skladá z niekoľkých častí. Celohliníková odľahčená konštrukcia, látka a väčšinou motor alebo kľučka. Celohliníková konštrukcia markízy sa nemusí nijako premazávať ani servisovať. Táto konštrukcia markízy je vyvinutá úplne bezúdržbovo.

Je vonkajšia markíza aj proti dažďu?

Látka nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu. Samozrejme, keď markíza zmokne a zviniete ju, dá rozum, že ďalší deň je dobré nechať ju preschnúť. Nič sa ale markíze nestane, keď bude zvinutá a vlhká dlhšiu dobu. Je totiž perfektne ošetrená. Markízové látky v ponuke spoločnosti Isotra a.s. sú ošetrené špeciálnou povrchovou úpravou CLEANGARD, ktorá využíva ultramoderný systém ochrany markízových látok NPP (Nanotechnology Protection Process). Táto technológia dodáva látkam maximálnu vodeodolnosť a chráni látku proti vode a špine z dlhodobého hľadiska.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene.

Rolety a žalúzie strešným oknám svedčia

Rolety a žalúzie vnášajú do našich domovov osobitý charakter a to platí i pre podkrovné priestory.
Skôr ako vyrazíte na nákup, položte si otázku: Aké riešenie hľadám?

Štýly bývania - škandinávsky a minimalistický (1. diel)

Dnešná doba ponúka mnoho štýlov a nápadov, ako si urobiť svoje obydlie čo najpríjemnejšie. Pozrieme sa spoločne na to, ako si môžeme byt či dom vyladiť interiérom alebo exteriérom a zároveň ukážeme, aké tienenie je najvhodnejšie k danému štýlu.

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie ...