zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako sa udržuje vonkajšia markíza?

V dnešnej dobe už v podstate nijako. Vonkajšia markíza sa skladá z niekoľkých častí. Celohliníková odľahčená konštrukcia, látka a väčšinou motor alebo kľučka. Celohliníková konštrukcia markízy sa nemusí nijako premazávať ani servisovať. Táto konštrukcia markízy je vyvinutá úplne bezúdržbovo.

Je vonkajšia markíza aj proti dažďu?

Látka nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu. Samozrejme, keď markíza zmokne a zviniete ju, dá rozum, že ďalší deň je dobré nechať ju preschnúť. Nič sa ale markíze nestane, keď bude zvinutá a vlhká dlhšiu dobu. Je totiž perfektne ošetrená. Markízové látky v ponuke spoločnosti Isotra a.s. sú ošetrené špeciálnou povrchovou úpravou CLEANGARD, ktorá využíva ultramoderný systém ochrany markízových látok NPP (Nanotechnology Protection Process). Táto technológia dodáva látkam maximálnu vodeodolnosť a chráni látku proti vode a špine z dlhodobého hľadiska.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene.

Markíza alebo ako sa chrániť nielen na terase

Účel žalúzií je bezpochyby jasný, chráni interiér vášho domova pred dopadajúcimi slnečnými lúčmi, a tým nadmernému prehrievaniu vnútorných priestorov. 

Prečo zvoliť PurBoxy namiesto krycích plechov pod fasádu?

Často sa stretávame s otázkou, prečo sú žalúzie s PurBoxami výhodnejšie, než s klasickými krycími plechmi. Tak sa na to poďme pozrieť podrobnejšie a vysvetliť si hlavné rozdiely.

 

 

Potrebujete niečo schovať alebo oddeliť? Vsaďte na modernú japonskú stenu

Každý z nás občas vo svojom byte rieši, ako čo najefektívnejšie oddeliť alebo predĺžiť veľké miestnosti, prípadne ako zakryť kúty, do ktorých nechcete aby bolo vidieť. Ako to vyriešiť, ak sa jedná o prechodnú dobu? Čo ak stavba priečky sa nakoniec ukáže ako zbytočná, alebo si to v prenajatom byte nemôžete dovoliť? Potom vsaďte na japonskú stenu.