zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako sa udržuje vonkajšia markíza?

V dnešnej dobe už v podstate nijako. Vonkajšia markíza sa skladá z niekoľkých častí. Celohliníková odľahčená konštrukcia, látka a väčšinou motor alebo kľučka. Celohliníková konštrukcia markízy sa nemusí nijako premazávať ani servisovať. Táto konštrukcia markízy je vyvinutá úplne bezúdržbovo.

Je vonkajšia markíza aj proti dažďu?

Látka nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu. Samozrejme, keď markíza zmokne a zviniete ju, dá rozum, že ďalší deň je dobré nechať ju preschnúť. Nič sa ale markíze nestane, keď bude zvinutá a vlhká dlhšiu dobu. Je totiž perfektne ošetrená. Markízové látky v ponuke spoločnosti Isotra a.s. sú ošetrené špeciálnou povrchovou úpravou CLEANGARD, ktorá využíva ultramoderný systém ochrany markízových látok NPP (Nanotechnology Protection Process). Táto technológia dodáva látkam maximálnu vodeodolnosť a chráni látku proti vode a špine z dlhodobého hľadiska.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?

5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.

Inteligentné tieniace systémy: budúcnosť domácej automatizácie

V dnešnej dobe, keď technológia neustále napreduje, sa inteligentné tienenie systémov stáva neoddeliteľnou súčasťou konceptu smart domovov. Produkty od popredného výrobcu Somfy, lídra v oblasti automatizovaných riešení pre domácnosti, znamenajú pre inteligentné tienenie systémov obrovský krok vpred. Sú synonymom pre inováciu a komfort, ktoré transformujú každodenný život.