zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako som nakupovala látkové rolety cez e-shop

Aj žena dokáže do svojho domova sama vybrať, vymerať, nakúpiť a namontovať látkové rolety, tak aby nielen ladili k interiéru, ale taktiež perfektne tienili. Neveríte? Podívajte sa na náš článok, dokážeme vám, že to nie je nič neobvyklého ani ťažkého.

Veľmi často počúvame od našich zákazníkov a hlavne zákazníčok, že majú obavy z nákupu tieniacej techniky len cez náš e-shop a neveria si, že to zvládnu. Rozhodli sme sa, že vám celý popis nákupu priblížime a to rovno z pohľadu našej zákazníčky.

Príbeh zákazníčky

Ako žena rada skrášľujem nielen seba, ale taktiež svoj domov. Začala som teda na internete hľadať, čím by som si zatienila okna. Klasické horizontálne žalúzie sa mi nepáčia, preto keď som narazila na látkové rolety v e-shopu Labona, vedela som, že to je presne to, čo chcem domov.

V e-shopu som sa dozvedela, že nevykonáva vymerania a montáž, a trochu ma to vydesilo. To si mám vymerať a namontovať sama? Zo zvedavosti som sa pozrela na návody, klikla som hneď na prvú s názvom Fotonávod na vymerania a objednanie a prečítala som si ho. Vzhľadom k tomu, že bol šikovne spracovaný a pochopila som ho aj ja a to rozhodne nie som technický typ, rozhodla som ísť do toho.

Nie len látka, ale aj svetelná priepustnosť

Vzala som si meter a podľa návodu, kde mi v prípade váhania pomohli obrázky, som behom chvíľky vymerala šírku a výšku okna a pustila sa do vyplnenia objednávky. Aj s tým mi pomohol návod. Zadala som si vymerané rozmery a zarazila som sa u výberu farby látky.

U každej látky sú vypísané hodnoty svetelných faktorov. Pustila som sa do premýšľania nielen o farbe, ale taktiež o sile zatemnenia, ktorá bude v jednotlivých izbách potrebná. Nakoniec som vybrala do izieb rôzne látky. Do spálne látku celkom zatemňujúcu pre nerušená spánok a do obývačky látku so vzorom, ktorý sa podobá vzoru, ktorý mám na vankúšoch na gauči. Ovládania som zvolila klasické, na retiazok.

Nakoniec sa mi v košíku nahromadilo 5 roletiek a vybrala som typ platby a zadala kontaktné údaje a odoslala objednávku. Platbu som vykonala online, takže objednávka bola ihneď zaplatená.

A hurá na montáž

Na e-mail mi ihneď došlo potvrdenie objednávky a taktiež e-mail o prijatí platby. Neskôr v ten deň mi prišle email, že moja objednávka bola zadaná do výroby a predbežný termín, kedy mi roletky dorazia. Deň pred termínom doručenia mi dorazil ďalší email. Tentokrát s informáciou, že tovar bol expedovaný a na druhý deň mi bude doručený. Všetky emaily sú veselé a vtipnou formou informujú o stave objednávky. Než mi bol tovar doručený, prišiel mi list s brožúrkou a montážnym návodom.

Balíček mi doručila dopravní spoločnosť, ktorá mi poslala SMS, že mi bude tovar doručovať. A ja som sa začala tešiť na montáž. Znovu som preštudovala montážny návod a pozrela si video. Zakúpila som si vrty a hmoždinky, od kamaráta som si požičala Aku vŕtačku a pustila sa do práce podľa návodu a videa. Montáž bola jednoduchá. Na stenu som prichytila bočné diely a roletku do nich nacvakala.

Čo bolo najťažšie?

Obávala som sa montáže a vymerania, ale nakoniec mi najviac času a premýšľania zabralo výber látky. Uvedomila som si, kde roletka bude a zladila ju s vybavením izby. Ani si nedokážete predstaviť, ako som bola šťastná a aký to bude krásny pocit, že som všetko zvládla úplne sama!

O svoju skúsenosť s nákupom v e-shopu Labona som sa podelila na portálu Heuréka. Svoju prácu som taktiež sharovala Facebooku, kde som spoločnosť Labona označila.

Ako vidíte nie je to nič neobvyklé a nákup tienenia môže byť aj zábava. Nebojte sa a vyberte to pravé tienenia.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Tepelná stabilita budov – tienenie a orientácia stavby (4. diel)

Týmto dielom uzatvárame sériu článkov od pána architekta Petra Brandejského. Zameral sa na svetové strany a tienenie, všetko doplnil názornými grafikami. Tak sa vrhnite do čítania...

 

 

 

Sú vonkajšie žalúzie dostatočne odolné proti poveternostným vplyvom?

Všetky časti vonkajších žalúzií sú vyrobené z materiálov určených do vonkajších podmienok. Jednotlivé komponenty sú testované na extrémne poveternostné vplyvy.

Bioklimatická pergola - novinka pre vašu záhradu

Trávite veľa času na záhrade alebo na terase? Sedávate radi so svojou rodinou alebo s priateľmi vonku, ale nebaví vás, keď vám plány kazí počasie? Potom je pre vás bioklimatická pergola ideálnym riešením. Aké sú jej prednosti?

Aký je rozdiel medzi lamelami klasik a celotieniacimi?

Premýšľate nad inštaláciou horizontálnych žalúzií, ale neviete, aký je rozdiel medzi klasickými a celotieniacimi? Tak sa na to poďme pozrieť.