zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Buďte pánmi dňa a noci - kúpte si duoroletu

Látkové duorolety sú nielen veľmi efektívne, ale tiež dokonale praktické. Vďaka duoreletám doslova ovládnete deň i noc. Zastupujú presne tie doplňky, ktoré urobia Váš domov výnimočný.

Duoroleta - viac, než len roleta

Na rozdiel od bežných roliet nie ste viazaní len na dve, respektívne tri možnosti nastavenia. A to buď stiahnuté, alebo vytiahnuté, popr. fixované v určitej polohe. Nič "medzi tým" nie je možné. U duoroliet, niekedy tiež roliet deň a noc je nastavenie oveľa flexibilnejšie. Nielen, že fungujú na princípe bežnej rolety, ale navyše vďaka špeciálnej látke, ktorá má striedajúce sa transparentné a polotransparetné pruhy, máte možnosť dokonalej regulácie úrovne zatienenia. Je krásny slnečný deň, ale nechcete rolety mať úplne vytiahnuté? Žiadny problém! Stačí nastaviť roletu tak aby sa pruhy navzájom prekrývali, čo zapríčiní, že naprieč roletkou prejde len toľko svetla, koľko skutočne chce. Dá sa povedať, že "denný režim" môže zastupovať aj funkciu záclon. V prípade vašej túžby po väčšom súkromí nie je nič jednoduchšie ako nastaviť "nočný režim" a nič vás už nebude rušiť.

Vďaka duoroletám ovládnete deň i noc.
 
 
 
 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Originálne tienenie okien - to sú látkové rolety deň a noc

V posledných rokoch oživili ponuku klasických látkových roliet aj výnimočné rolety s názvom deň a noc, zebra alebo v skratke duorolety. V čom sa líšia od bežných roliet?

 

Drevené žalúzie alebo hliníkové žalúzie v imitácii dreva?

Páčia sa Vám krásne drevené žalúzie? V tomto článku Vám chceme poradiť v prípade, že hľadáte drevené tienenie. Máte v podstate 2 možnosti. 

Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.

Krivý chod žalúzií alebo zlého naklápania lamiel? Poradíme, ako to vyriešiť

Pripravili sme pre vás ďalšie dva jednoduché postupy na opravu dvoch nejčastějších porúch interiérových žalúzií, krivého chodu a zlého naklápanie lamiel.Opravy nie sú zložité a nepotrebujete k nim žiadne špeciálne náradie. K oprave vám postačí vybavenie domácnosti.