zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Buďte pánmi dňa a noci - kúpte si duoroletu

Látkové duorolety sú nielen veľmi efektívne, ale tiež dokonale praktické. Vďaka duoreletám doslova ovládnete deň i noc. Zastupujú presne tie doplňky, ktoré urobia Váš domov výnimočný.

Duoroleta - viac, než len roleta

Na rozdiel od bežných roliet nie ste viazaní len na dve, respektívne tri možnosti nastavenia. A to buď stiahnuté, alebo vytiahnuté, popr. fixované v určitej polohe. Nič "medzi tým" nie je možné. U duoroliet, niekedy tiež roliet deň a noc je nastavenie oveľa flexibilnejšie. Nielen, že fungujú na princípe bežnej rolety, ale navyše vďaka špeciálnej látke, ktorá má striedajúce sa transparentné a polotransparetné pruhy, máte možnosť dokonalej regulácie úrovne zatienenia. Je krásny slnečný deň, ale nechcete rolety mať úplne vytiahnuté? Žiadny problém! Stačí nastaviť roletu tak aby sa pruhy navzájom prekrývali, čo zapríčiní, že naprieč roletkou prejde len toľko svetla, koľko skutočne chce. Dá sa povedať, že "denný režim" môže zastupovať aj funkciu záclon. V prípade vašej túžby po väčšom súkromí nie je nič jednoduchšie ako nastaviť "nočný režim" a nič vás už nebude rušiť.

Vďaka duoroletám ovládnete deň i noc.
 
 
 
 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

Z garáže až na technologickú špičku Európy!

Písal sa rok 1992 a 2 kamaráti Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikať ako to už býva v obmedzenom priestore v Bolaticiach.

Objednajte si pergolu s 8 % zľavou

Sezóna 2021 pomaly končí a za nejaký čas nás čaká ochladenie a nutné prerušenie prác na rekonštrukciách a stavbách. Aj tento čas sa však dá efektívne využiť a byť pripravení na jar 2022. Objednajte si preto pergolu ARTOSI - my vám na ňu dáme zľavu 8 %.

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.