zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Buďte pánmi dňa a noci - kúpte si duoroletu

Látkové duorolety sú nielen veľmi efektívne, ale tiež dokonale praktické. Vďaka duoreletám doslova ovládnete deň i noc. Zastupujú presne tie doplňky, ktoré urobia Váš domov výnimočný.

Duoroleta - viac, než len roleta

Na rozdiel od bežných roliet nie ste viazaní len na dve, respektívne tri možnosti nastavenia. A to buď stiahnuté, alebo vytiahnuté, popr. fixované v určitej polohe. Nič "medzi tým" nie je možné. U duoroliet, niekedy tiež roliet deň a noc je nastavenie oveľa flexibilnejšie. Nielen, že fungujú na princípe bežnej rolety, ale navyše vďaka špeciálnej látke, ktorá má striedajúce sa transparentné a polotransparetné pruhy, máte možnosť dokonalej regulácie úrovne zatienenia. Je krásny slnečný deň, ale nechcete rolety mať úplne vytiahnuté? Žiadny problém! Stačí nastaviť roletu tak aby sa pruhy navzájom prekrývali, čo zapríčiní, že naprieč roletkou prejde len toľko svetla, koľko skutočne chce. Dá sa povedať, že "denný režim" môže zastupovať aj funkciu záclon. V prípade vašej túžby po väčšom súkromí nie je nič jednoduchšie ako nastaviť "nočný režim" a nič vás už nebude rušiť.

Vďaka duoroletám ovládnete deň i noc.
 
 
 
 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Vonkajšie tienenie pre strešné okná

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to najlepšie z vonkajšej tieniacej techniky a screenových roliet. Pomáha regulovať slnečné lúče, zabraňuje prehrievaniu a chráni taktiež pred hlukom. Poďme sa na nich podívať podrobnejšie.

Ako vybrať tieniacu techniku? 3. diel

V poslednom diele "Ako vybrať tieniacu techniku?" sa bližšie zameriame na techniku exteriérovú. Vonkajšia tieniaca technika ponúka mnoho benefitov, ktoré vnútorné tienenie ponúkať nemôže.

Ako vyčistiť žalúzie?

Pravidelnou údržbou žalúzií nielen predlžujete životnosť vášmu tieneniu, ale aj zabraňujete víreniu prachu a možným dýchacím ťažkostiam. Čistenie žalúzií nemusí byť horor - prečítajte si naše rady, ako čo najefektívnejšie žalúzie čistiť a uľahčite si prácu.

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa  viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?