zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Buďte pánmi dňa a noci - kúpte si duoroletu

Látkové duorolety sú nielen veľmi efektívne, ale tiež dokonale praktické. Vďaka duoreletám doslova ovládnete deň i noc. Zastupujú presne tie doplňky, ktoré urobia Váš domov výnimočný.

Duoroleta - viac, než len roleta

Na rozdiel od bežných roliet nie ste viazaní len na dve, respektívne tri možnosti nastavenia. A to buď stiahnuté, alebo vytiahnuté, popr. fixované v určitej polohe. Nič "medzi tým" nie je možné. U duoroliet, niekedy tiež roliet deň a noc je nastavenie oveľa flexibilnejšie. Nielen, že fungujú na princípe bežnej rolety, ale navyše vďaka špeciálnej látke, ktorá má striedajúce sa transparentné a polotransparetné pruhy, máte možnosť dokonalej regulácie úrovne zatienenia. Je krásny slnečný deň, ale nechcete rolety mať úplne vytiahnuté? Žiadny problém! Stačí nastaviť roletu tak aby sa pruhy navzájom prekrývali, čo zapríčiní, že naprieč roletkou prejde len toľko svetla, koľko skutočne chce. Dá sa povedať, že "denný režim" môže zastupovať aj funkciu záclon. V prípade vašej túžby po väčšom súkromí nie je nič jednoduchšie ako nastaviť "nočný režim" a nič vás už nebude rušiť.

Vďaka duoroletám ovládnete deň i noc.
 
 
 
 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako vybrať látku pre screenové rolety?

Vybrať si látku je ďalší z veľmi náročných krokov. Určite máte predstavu, či chcete rolety na tienenie, alebo napríklad zatemňovanie, rovnako tak či chcete svetlé alebo tmavé. Ale vybrať si potom jednu konkrétnu zo vzorkovníka už býva často oriešok. Preto sa poďme pozrieť, čo vám hodnoty a označenia jednotlivých látok určujú.

Ako vyčistiť markízu

Potrebujete si zatieniť miesto na príjemné posedenie pri raňajkách či večeri, kedy vám slnko svieti priamo na verandu? Alebo chcete jednoducho zamedziť priamemu prieniku slnečných lúčov v priebehu dňa do miestnosti? K tomu je ideálnym riešením markíza. V tomto článku vám vysvetlím, ako sa veľmi jednoducho a šetrne o markízu starať, aby svoj účel mohla spĺňať čo najdlhšie.

Prečo ľudia objednávajú tieniacu techniku? 3. diel: Vertikálne žalúzie

Prečo ľudia objednávajú vertikálne žalúzie? Jedným z dôvodov je, že zatienia väčšie sklenené plochy, čoho hojne využívajú najmä firmy. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, z nehorľavého, ktorý sa oplatí do kancelárskych priestorov či z materiálu so skleným vláknom, ktorý zase uvítajú alergici. Môžete ich namontovať aj do priestoru a opticky tak predeliť miestnosť napríklad na pracovisku alebo v domácnosti, čo je výhodné aj tam, kde sa dvere alebo dvierka namontovať nedajú.

Screenové rolety

Veľmi žiadaným moderným prvkom zatienenia sú práve screenové rolety. Nielenže majú estetickú funkciu, ale sú aj vysoko účinné.