zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Čím zatieniť strešné okná? Vyskúšajte plissé

Zatienenie strešných okien je nevyhnutné najmä v podkroví. Ako s podkrovím naložiť tak, aby ste v ňom mohli plnohodnoťte žiť? Túžite po modernom a dynamickom tieniacom prvku do strešných okien a klasické látkové rolety či žalúzie sa vám zdajú okukané? Vyskúšajte žalúzie plissé.

Žalúzie plissé sa vyrábajú z látky, ktorá je poskladaná do harmoniky. Vďaka zaujímavému designu a širokej palete farieb sa stali veľmi populárnym doplnkom do interiéru. Okrem vzhľadu majú ale i skvelé funkčné vlastnosti, stačí si vybrať priepustnosť látky a môžete mať žalúzie od priesvitných až po celkom zatemňujúce. Okrem klasických okien ich môžete vyskúšať i do okien strešných.

 

V našej ponuke nájdete 3 rôzne druhy:

1) PLISSÉ DFC 10 S PEVNÝM HORNÝM PROFILOM

Základné prevedenie má obmedzenú variabilitu regulácie prieniku svetla do miestnosti.

 

2) PLISSÉ DFC 20 S POSUVNÝM HORNÝM A SPODNÝM PROFILOM

Prevedenie, pri ktorom máte nekonečné možnosti regulácie prieniku svetla do miestnosti. V prípade, ak slnečné lúče prenikajú len v spodnej časti okna, je možné zatieniť iba túto časť a zvyšnou plochou vám môže do miestnosti prenikať prirodzené denné svetlo.

 

3) PLISSÉ DFC 30 S DVOJITOU LÁTKOU

U tohoto prevedenia vyberáte 2 látky. Doporučuje sa vybrať jednu látku, ktorá bude mať vlastnosti priepustnosti ako záclonovina a druhú látku celkom zatemňujúcu. Táto látková žalúzia má pohyblivý spodný profil a profil medzi látkami, horný profil je pevný.

 

Pokiaľ máte typizované okná od známeho výrobcu, označené modelovým štítkom, objednanie bude jednoduché. Stačí v našom konfigurátore zvoliť výrobcu a potom model okna. Ak máte strešné okno atypické, od iného výrobcu, než je v našej ponuke, je potrebné vykonať vymeranie. Potrebné návody vždy nájdete pri každom produkte.

Vyberte si farbu látky i líšt a profilov

Vodiace lišty a profily ponúkame v bielej, striebornej alebo čiernohnedej farbe. Látky môžete vyberať z veľkej ponuky farebných prevedení.

Ako posledné volíte spôsob, akým budete strešné plissé ovládať. Na výber je ručné ovládanie pomocou profilu, ktoré volíte v prípade, ak je okno v dosahu rúk. Pre horšie dostupné okná odporúčame vybrať k produktu ovládaciu tyč.

Zapáčili sa vám žalúzie plissé pre strešné okná? Potom neváhajte a kúpte vašim oknám niektorý z týchto elegantných tieniacich doplnkov. Počiatočné investície nebudete ľutovať.


Sandra Heierhoff




Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovávanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.

 

 

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Centimetre alebo milimetre - tiež sa občas strácate?

Chystáte sa objednať nové tienenie, začínate s vymeriavaním rozmerov a zrazu stojíte s metrom v ruke a váhate, aký údaj vlastne zapísať do konfigurátora? Máte v tom tiež zmätok?

 

Vonkajšie žalúzie: perfektný izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...