zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Dverná sieť – praktické a elegantné riešenie

Premýšľate, ako sa najlepšie ochrániť pre náletmi otravného hmyzu? Váš dom môžete vybaviť sieťami do okien a dverí, ktoré vás problémov jednoducho zbavia. A nemusíte sa báť, siete nemusia byť len nevzhľadné a nepraktické, v našej ponuke nájdete produkty z kvalitných materiálov, v rôzne farebných prevedeniach, ktoré váš domov naopak skrášlia!

V našej ponuke nájdete dvernú sieť H1, s valcovaným hliníkovým rámom o rozmeroch 51 x 20 mm.  Samotná montáž je hračka, sieť je vybavená samo zaváracími pánty, vďaka ktorej ju ľahko uchytíte. K sieťam dodávame taktiež magnetické dorazy, ktoré ju udržia zavretú.

Táto dverná sieť je praktická u balkónov alebo terás s častým priechodom. Veľkou prednosťou je taktiež princíp samo zatvárania, vďaka ktorému otravný hmyz prakticky nemá šancu dostať sa k vám domov.

Chcete neviditeľnú sieť?

Vďaka veľkému výberu farieb sa vaša sieť môžete stať takmer neviditeľnou. Stačí zvoliť farbu rámu tak, aby ladil s vašimi oknami. Farebné prevedenie rámu je možné v základnej biele alebo hnedej farbe. Ďalšou možnosťou je rám v imitácii dreva alebo renolytu. Sieťovinu vyberáte buď šedú alebo čiernu.

Čo je potrebné ďalej zvoliť?

Ďalší parameter pri objednávaní je výber strany pántov. Tu zvolíte umiestnenie samo zatváracích pántov. Strana sa vždy volí pri pohľade z exteriéru.

U nás si môžete zvoliť aj vlastnú výšku priečky. Priečka sa meria od spodnej hrany siete po vodorovnú osu stredovej priečky. Táto stredová priečka má celkovo 11 cm. Ak nemáte potrebu vymýšľať a vypočítavať vlastnú výšku priečky, potom necháte pole prázdne a sieť vyrobíme s priečkou v štandardnej výške (1/3).

Chráňte váš dom pred hmyzom kvalitnou a elegantnou dvernou sieťou na mieru, ktorá sa bude sama zatvárať.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako vybrať markízu?

Keď sa tešíte na odpočinok na terase a miesto toho vás trápi ostré, pálivé slnečné lúče, určite vás napadne rovnaká otázka, ktorá napadla mňa. Kde vziať tieň? Čo tak vyskúšať markízu? Ale ako ju vybrať, aby splnila moje požiadavky? Aby poskytovala dostatok tieňu, ľahko sa udržovala, ale taktiež, aby látka pri menšom daždi ihneď nepresiakla a ja nemusela s deťmi utekať do domu?

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.

 

Ak budem chcieť inštalovať vonkajšie žalúzie, je nutné sa poradiť vopred?

V prípade, že sa rozhodnete inštalovať na rodinný dom vonkajšie žalúzie, je dobré riešiť túto otázku už v projektovej dokumentácii. Ideálne je príprava prekladov alebo podhľadov, ktoré sa pripraví ...

Centimetre alebo milimetre - tiež sa občas strácate?

Chystáte sa objednať nové tienenie, začínate s vymeriavaním rozmerov a zrazu stojíte s metrom v ruke a váhate, aký údaj vlastne zapísať do konfigurátora? Máte v tom tiež zmätok?