zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Hľadáte netradičnú originálnu tieniacu variantu pre vaše okná? Zvoľte plissé!

Plissé je vhodné ako pre klasické tak pre atypické okná, strešné okná i zimné záhrady. Široká ponuka farieb, vzorov a potlačí zaisťuje využitie nielen v moderných budovách, ale aj v rodinných domoch a bytoch so staršou architektúrou. Vďaka plissé dotvoríte atmosféru a vzhľad interiéru podľa požadovaného štýlu. Stačí len zvoliť vhodnú variantu látky.

U plissé môžete zvoliť kombináciu dvoch látok, ktoré sa budú líšiť stupňom priepustnosti svetla. Zatemňujúce látky zaistia prítmie pre pokojný spánok nielen počas noci, ale aj cez deň. Druhá zvolená látka s vyšším percentom priepustnosti zohrá úlohu záclony, ktorá chráni Vaše súkromie a zároveň nebráni využitiu slnečných lúčov v miestnosti a vizuálnemu kontaktu s vonkajším okolím.

 

Tieniaci materiál je skladaná textília, ktorá sa vďaka povrchovej úprave proti priľnutiu prachu dobre a ľahko udržuje čistá. Pri bežnom upratovaní stačí jemne prejsť vysávačom. Vďaka pohyblivému hornému a spodnému profilu je umývanie okien jednoduché. Látka sa hneď tak nepokrčí a nestratí svoj tvar.

Ovládanie plastovým madlom je veľmi jednoduché. Výšku vytiahnutia volíte podľa momentálnej potreby. Priobjednať ide aj tyč (tyč s kĺbom), ktorá Vám zabezpečí pohodlné sťahovanie u vyšších okien, alebo u okien s horším prístupom.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Slnko, dážď, vietor aj súkromie - s tým všetkým si pergola ARTOSI vie poradiť

Pergola nemusí byť len obyčajný prístrešok na vašej terase alebo záhrade. Pri výbere správneho typu to bude vaše obľúbené miesto pre trávenie času s rodinou, s priateľmi aj osamote.

 

 

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie ...

8 dôvodov, prečo si do pergoly obstarať screenovú roletu

Konečne je tu ozajstné leto - prvých pár teplých dní za nami a množstvo nás čaká v nasledujúcich mesiacoch. A s tým je pre mnohých z nás spätý pobyt na záhrade či terase. Je príjemné sa nechať hriať slnečnými lúčmi, ale veľakrát potrebujeme tienisté miesto, kam sa pred nimi naopak schovať.

 

 

Nový variant prevedenia žalúzie Cetta – Flexi systém

Vonkajšie žalúzie Cetta patria medzi obľúbený typ vonkajšieho tienenia. Ich lamely v tvare písmena „C“ sú ponúkané v niekoľkých variantoch. Na našom e-shope k žalúziám Cetta 80 a Cetta 65 pribudol nový variant a to Cetta 60 Flexi.