zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Hľadáte netradičnú originálnu tieniacu variantu pre vaše okná? Zvoľte plissé!

Plissé je vhodné ako pre klasické tak pre atypické okná, strešné okná i zimné záhrady. Široká ponuka farieb, vzorov a potlačí zaisťuje využitie nielen v moderných budovách, ale aj v rodinných domoch a bytoch so staršou architektúrou. Vďaka plissé dotvoríte atmosféru a vzhľad interiéru podľa požadovaného štýlu. Stačí len zvoliť vhodnú variantu látky.

U plissé môžete zvoliť kombináciu dvoch látok, ktoré sa budú líšiť stupňom priepustnosti svetla. Zatemňujúce látky zaistia prítmie pre pokojný spánok nielen počas noci, ale aj cez deň. Druhá zvolená látka s vyšším percentom priepustnosti zohrá úlohu záclony, ktorá chráni Vaše súkromie a zároveň nebráni využitiu slnečných lúčov v miestnosti a vizuálnemu kontaktu s vonkajším okolím.

 

Tieniaci materiál je skladaná textília, ktorá sa vďaka povrchovej úprave proti priľnutiu prachu dobre a ľahko udržuje čistá. Pri bežnom upratovaní stačí jemne prejsť vysávačom. Vďaka pohyblivému hornému a spodnému profilu je umývanie okien jednoduché. Látka sa hneď tak nepokrčí a nestratí svoj tvar.

Ovládanie plastovým madlom je veľmi jednoduché. Výšku vytiahnutia volíte podľa momentálnej potreby. Priobjednať ide aj tyč (tyč s kĺbom), ktorá Vám zabezpečí pohodlné sťahovanie u vyšších okien, alebo u okien s horším prístupom.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Aká je najjednoduchšia a najlacnejšia varianta plastového plotu?

Súkromie, pocit bezpečia, ale i okrasný prvok - všetky tieto funkcie môže spĺňať vhodne zvolený plot. Premýšľate aký typ vybrať? Potom nezabudnite tiež na ďalšie dôležité vlastnosti, ako je napríklad jeho odolnosť a nenáročnosť údržby.

Ako si správne vybrať plissé

Ak ste hľadali vhodné a variabilné riešenie pre Vaše okná medzi látkovým tienením, určite ste narazili na plissé. 

Rolety a žalúzie strešným oknám svedčia

Rolety a žalúzie vnášajú do našich domovov osobitý charakter a to platí i pre podkrovné priestory.
Skôr ako vyrazíte na nákup, položte si otázku: Aké riešenie hľadám?

Štýly bývania - škandinávsky a minimalistický (1. diel)

Dnešná doba ponúka mnoho štýlov a nápadov, ako si urobiť svoje obydlie čo najpríjemnejšie. Pozrieme sa spoločne na to, ako si môžeme byt či dom vyladiť interiérom alebo exteriérom a zároveň ukážeme, aké tienenie je najvhodnejšie k danému štýlu.