zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Hľadáte netradičnú originálnu tieniacu variantu pre vaše okná? Zvoľte plissé!

Plissé je vhodné ako pre klasické tak pre atypické okná, strešné okná i zimné záhrady. Široká ponuka farieb, vzorov a potlačí zaisťuje využitie nielen v moderných budovách, ale aj v rodinných domoch a bytoch so staršou architektúrou. Vďaka plissé dotvoríte atmosféru a vzhľad interiéru podľa požadovaného štýlu. Stačí len zvoliť vhodnú variantu látky.

U plissé môžete zvoliť kombináciu dvoch látok, ktoré sa budú líšiť stupňom priepustnosti svetla. Zatemňujúce látky zaistia prítmie pre pokojný spánok nielen počas noci, ale aj cez deň. Druhá zvolená látka s vyšším percentom priepustnosti zohrá úlohu záclony, ktorá chráni Vaše súkromie a zároveň nebráni využitiu slnečných lúčov v miestnosti a vizuálnemu kontaktu s vonkajším okolím.

 

Tieniaci materiál je skladaná textília, ktorá sa vďaka povrchovej úprave proti priľnutiu prachu dobre a ľahko udržuje čistá. Pri bežnom upratovaní stačí jemne prejsť vysávačom. Vďaka pohyblivému hornému a spodnému profilu je umývanie okien jednoduché. Látka sa hneď tak nepokrčí a nestratí svoj tvar.

Ovládanie plastovým madlom je veľmi jednoduché. Výšku vytiahnutia volíte podľa momentálnej potreby. Priobjednať ide aj tyč (tyč s kĺbom), ktorá Vám zabezpečí pohodlné sťahovanie u vyšších okien, alebo u okien s horším prístupom.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Tepelná stabilita budov – tienenie a orientácia stavby (4. diel)

Týmto dielom uzatvárame sériu článkov od pána architekta Petra Brandejského. Zameral sa na svetové strany a tienenie, všetko doplnil názornými grafikami. Tak sa vrhnite do čítania...

 

 

 

Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší? 

Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie ...