zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Hľadáte netradičnú originálnu tieniacu variantu pre vaše okná? Zvoľte plissé!

Plissé je vhodné ako pre klasické tak pre atypické okná, strešné okná i zimné záhrady. Široká ponuka farieb, vzorov a potlačí zaisťuje využitie nielen v moderných budovách, ale aj v rodinných domoch a bytoch so staršou architektúrou. Vďaka plissé dotvoríte atmosféru a vzhľad interiéru podľa požadovaného štýlu. Stačí len zvoliť vhodnú variantu látky.

U plissé môžete zvoliť kombináciu dvoch látok, ktoré sa budú líšiť stupňom priepustnosti svetla. Zatemňujúce látky zaistia prítmie pre pokojný spánok nielen počas noci, ale aj cez deň. Druhá zvolená látka s vyšším percentom priepustnosti zohrá úlohu záclony, ktorá chráni Vaše súkromie a zároveň nebráni využitiu slnečných lúčov v miestnosti a vizuálnemu kontaktu s vonkajším okolím.

 

Tieniaci materiál je skladaná textília, ktorá sa vďaka povrchovej úprave proti priľnutiu prachu dobre a ľahko udržuje čistá. Pri bežnom upratovaní stačí jemne prejsť vysávačom. Vďaka pohyblivému hornému a spodnému profilu je umývanie okien jednoduché. Látka sa hneď tak nepokrčí a nestratí svoj tvar.

Ovládanie plastovým madlom je veľmi jednoduché. Výšku vytiahnutia volíte podľa momentálnej potreby. Priobjednať ide aj tyč (tyč s kĺbom), ktorá Vám zabezpečí pohodlné sťahovanie u vyšších okien, alebo u okien s horším prístupom.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako jednoducho ušetríte na žalúziách? Zamerajte a namontujte si ich sami

V cene okenného tienenia je okrem materiálu zahrnutá tiež doprava, zameranie okna alebo montáž. Ak teda chcete na tienení ušetriť, bežte do e-shopu, kúpte si iba samotnú žalúziu či roletu a o zameranie a montáž sa postarajte sami. Vystačíte si so základným náradím, s dostupnými návodmi to zvládnete aj bez predchádzajúcich skúseností a ušetríte vďaka tomu od niekoľkých desiatok až po stovky eur.

 

 

Tienenie má vplyv na kvalitu spánku. Aké zvoliť?

Určite už ste počuli, aké podmienky sú pre spánok najlepšie. Medzi tie hlavné patria dostatok tmy, premeraná teplota a taktiež kľud. Ak všetky tieto podmienky splníme, čaká nás plnohodnotný spánok a ráno sa prebudíme zdravý a plní energie.

Krivý chod žalúzií alebo zlého naklápania lamiel? Poradíme, ako to vyriešiť

Pripravili sme pre vás ďalšie dva jednoduché postupy na opravu dvoch nejčastějších porúch interiérových žalúzií, krivého chodu a zlého naklápanie lamiel.Opravy nie sú zložité a nepotrebujete k nim žiadne špeciálne náradie. K oprave vám postačí vybavenie domácnosti.

Buďte pánmi dňa a noci - kúpte si duoroletu

Látkové duorolety sú nielen veľmi efektívne, ale tiež dokonale praktické. Vďaka duoreletám doslova ovládnete deň i noc.