zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Hľadáte netradičnú originálnu tieniacu variantu pre vaše okná? Zvoľte plissé!

Plissé je vhodné ako pre klasické tak pre atypické okná, strešné okná i zimné záhrady. Široká ponuka farieb, vzorov a potlačí zaisťuje využitie nielen v moderných budovách, ale aj v rodinných domoch a bytoch so staršou architektúrou. Vďaka plissé dotvoríte atmosféru a vzhľad interiéru podľa požadovaného štýlu. Stačí len zvoliť vhodnú variantu látky.

U plissé môžete zvoliť kombináciu dvoch látok, ktoré sa budú líšiť stupňom priepustnosti svetla. Zatemňujúce látky zaistia prítmie pre pokojný spánok nielen počas noci, ale aj cez deň. Druhá zvolená látka s vyšším percentom priepustnosti zohrá úlohu záclony, ktorá chráni Vaše súkromie a zároveň nebráni využitiu slnečných lúčov v miestnosti a vizuálnemu kontaktu s vonkajším okolím.

 

Tieniaci materiál je skladaná textília, ktorá sa vďaka povrchovej úprave proti priľnutiu prachu dobre a ľahko udržuje čistá. Pri bežnom upratovaní stačí jemne prejsť vysávačom. Vďaka pohyblivému hornému a spodnému profilu je umývanie okien jednoduché. Látka sa hneď tak nepokrčí a nestratí svoj tvar.

Ovládanie plastovým madlom je veľmi jednoduché. Výšku vytiahnutia volíte podľa momentálnej potreby. Priobjednať ide aj tyč (tyč s kĺbom), ktorá Vám zabezpečí pohodlné sťahovanie u vyšších okien, alebo u okien s horším prístupom.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.

Klasická horizontálna žalúzia je najpredávanejším tienením. Ako to je možné?

Moderné štýly interiéru sa neustále menia, nové trendy ovplyvňujú ich vybavenie. V našich bytoch však stále zostáva základný tieniaci produkt, ktorým je klasická hliníková žalúzia. Táto žalúzia sa využíva k zatieneniu bytov, domov, chalúp, kancelárií, výrobných hál, obchodov – a mnoho ďalších miest.

Výber spoľahlivého dodávateľa tieniacej techniky: návod na bezproblémový nákup

Chystáte sa zaobstarať do domu tienenie? Začínate hľadať vhodného dodávateľa, prezeráte e-shopy alebo hľadáte kamennú predajňu? Napísali sme článok, ktorý vám dá pár základných tipov, ako si správne vybrať a vyhnúť sa zbytočným komplikáciám alebo sklamaniam.

Za všetkým hľadaj žiarlivosť

Už od počiatku sveta sme zmietaní emóciami ako pozitívnymi, tak negatívnymi. Jednou z týchto emócií je aj žiarlivosť. Ale čo má žiarlivosť spoločné so žalúziami? Viac, než myslíte ...