zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

Drevo vonia, a dokáže vyčarovať príjemnú atmosféru. Tento obdivuhodný a všestranný prírodný materiál nás hreje vnútorne a naopak, a nie je preto divu, že bol použitý aj na historicky prvé žalúzie. Svoju pozíciu si drevené žalúzie držia už po niekoľko storočí a nás neprestávajú baviť.

Prečo sú drevené žalúzie obľúbené?

  • Zmierňujú nadvládu kovu, skla plastu a bojujú proti strojovej podobnosti a presnosti týchto materiálov. Pretože každý drevený kúsok má svoju prirodzenú štruktúru a je originálny
  • Drevo má skvelé tepelné vlastnosti a nepreberá extrémne vonkajšie teploty, ktoré okno prenáša
  • Drží si teplotu blízku teplote v interiéru, čím stabilizuje vnútorné teploty
  • Drevené žalúzie sa ľahko udržujú, stačí ich zotrieť navlhčenou handričkou s prípravkom na drevené povrchy
  • Vďaka moreniu si môžete vybrať v širokej palete rôznych drevených odtieňov
  • Drevené žalúzie sú dodávane vo všetkých bežných rozmeroch na mieru
  • Môžete si vybrať medzi klasickou lamelou 25 mm alebo rozšírenou lamelou 50 mm

 

Užite si ozveny prírody u vás doma a poznajte kúzlo drevených žalúzií na vlastnej koži.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Textil na terase: aká by mala byť látka pre markízu?

Či už máte k dispozícii balkón, terasu alebo rovno celú záhradu, vždy musíte myslieť nato ako do priestoru vhodne umiestniť vonkajší nábytok a ako zvoliť vonkajšie tienenie aby vám bolo príjemne.

Ako zamerať a namontovať sieť proti hmyzu?

Každý v lete rieši rovnaký problém - otravný hmyz. Ako to urobiť, aby ste si večer mohli v pokoji rozsvietiť a nebáť sa, že vám všetok hmyz nalieta do domu? Jednoduchým riešením sú siete proti hmyzu.

5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.

Vonkajšie žalúzie: kto šetrí ma za tri

Vlastníte firmu a poskytujete prácu niekoľkým ľuďom  alebo ste majiteľom budovy, ktorú prenajímate spoločnosti pre firemné účely? Určite si prajete, aby zamestnanci podávali najlepší výkon vo všetkých