zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

Drevo vonia, a dokáže vyčarovať príjemnú atmosféru. Tento obdivuhodný a všestranný prírodný materiál nás hreje vnútorne a naopak, a nie je preto divu, že bol použitý aj na historicky prvé žalúzie. Svoju pozíciu si drevené žalúzie držia už po niekoľko storočí a nás neprestávajú baviť.

Prečo sú drevené žalúzie obľúbené?

  • Zmierňujú nadvládu kovu, skla plastu a bojujú proti strojovej podobnosti a presnosti týchto materiálov. Pretože každý drevený kúsok má svoju prirodzenú štruktúru a je originálny
  • Drevo má skvelé tepelné vlastnosti a nepreberá extrémne vonkajšie teploty, ktoré okno prenáša
  • Drží si teplotu blízku teplote v interiéru, čím stabilizuje vnútorné teploty
  • Drevené žalúzie sa ľahko udržujú, stačí ich zotrieť navlhčenou handričkou s prípravkom na drevené povrchy
  • Vďaka moreniu si môžete vybrať v širokej palete rôznych drevených odtieňov
  • Drevené žalúzie sú dodávane vo všetkých bežných rozmeroch na mieru
  • Môžete si vybrať medzi klasickou lamelou 25 mm alebo rozšírenou lamelou 50 mm

 

Užite si ozveny prírody u vás doma a poznajte kúzlo drevených žalúzií na vlastnej koži.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.

Ako si vybrať vertikálne žalúzie?

Vertikálne žalúzie majú využitie predovšetkým pre väčšie plochy. Je to dané možnosťou použitia až do šírky 5,9 m a maximálnej plochy 12,5m2. Dnes už neplatí, že sa používajú len do kancelárií.

Ako vymeniť stranu ovládania horizontálnej žalúzie HIT?

Máte obavy, či správne zvolíte stranu ovládania pri horizontálnych žalúziach? Alebo sa vám dokonca už stalo, že ste pri objednaní zadali nesprávnu stranu a teraz vám ovládacia retiazka na zvolenej strane nevyhovuje? Nevešajte hlavu, tento problém dokážete jednoducho doma svojpomocne napraviť.

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.