zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel druhý.

V minulom článku sme si pre predstavu ukázali, ako vyzerajú balíky s tovarom, ktorý si objednáte v eshope Labona. Budeme pokračovať v rovnakom duchu a ukážeme si ďalšie zásielky našich produktov. Tentoraz sa pozrieme bližšie na vnútorné látkové tienenie.

Japonská posuvná stena

  • Pri nákupe japonskej posuvné steny Vám dorazí jeden tubus či balík, v ktorom nájdete všetky diely. Japonské steny sa skladajú z horného profilu a panelov. Na fotografiách vidíme japonskú posuvnú stenu s 2 látkovými panelmi.
  • Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky alebo konzoly na stenu podľa vášho výberu.

Látková roleta

  • Látková roleta dorazí v jednom balíku, v ktorom nájdete roletku v jednom kuse a pripnuté potrebné komponenty. Spojovací materiál nie je súčasťou dodávky.

 

Roleta do strešných okien R-lite

  • Strešné rolety R-lite dorazia v jednom balíku, kde sa nachádzajú vodiace lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a skrutky k uchyteniu sú súčasťou zásielky.

Sme o krok bližšie k bezproblémovému prevzatiu tovaru od dopravcu a skúmaniu, či niektoré diely nechýbajú. Nabudúce ukončíme cyklus článkov na tému balenie tovaru a pozrieme sa ešte na produkty z kategórie vonkajšieho tienenia.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Originálne tienenie okien - to sú látkové rolety deň a noc

V posledných rokoch oživili ponuku klasických látkových roliet aj výnimočné rolety s názvom deň a noc, zebra alebo v skratke duorolety. V čom sa líšia od bežných roliet?

 

Rolety vs. žalúzie - chcete v tom mať jasno?

Tiež si pletiete rolety a žalúzie? Pripadá vám, že je to jedno a to isté? Vysvetlíme Vám, aké typy roliet sú a aké sú ich výhody oproti klasickým žalúziám.

Za všetkým hľadaj žiarlivosť

Už od počiatku sveta sme zmietaní emóciami ako pozitívnymi, tak negatívnymi. Jednou z týchto emócií je aj žiarlivosť. Ale čo má žiarlivosť spoločné so žalúziami? Viac, než myslíte ...

Ako opraviť horizontálne žalúzie

Riešite nejakú poruchu horizontálnej žalúzie a neviete si s ňou rady? Mrknite na najčastejšie poškodenia a prehľadné návody na ich odstránenie.