zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel druhý.

V minulom článku sme si pre predstavu ukázali, ako vyzerajú balíky s tovarom, ktorý si objednáte v eshope Labona. Budeme pokračovať v rovnakom duchu a ukážeme si ďalšie zásielky našich produktov. Tentoraz sa pozrieme bližšie na vnútorné látkové tienenie.

Japonská posuvná stena

  • Pri nákupe japonskej posuvné steny Vám dorazí jeden tubus či balík, v ktorom nájdete všetky diely. Japonské steny sa skladajú z horného profilu a panelov. Na fotografiách vidíme japonskú posuvnú stenu s 2 látkovými panelmi.
  • Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky alebo konzoly na stenu podľa vášho výberu.

Látková roleta

  • Látková roleta dorazí v jednom balíku, v ktorom nájdete roletku v jednom kuse a pripnuté potrebné komponenty. Spojovací materiál nie je súčasťou dodávky.

 

Roleta do strešných okien R-lite

  • Strešné rolety R-lite dorazia v jednom balíku, kde sa nachádzajú vodiace lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a skrutky k uchyteniu sú súčasťou zásielky.

Sme o krok bližšie k bezproblémovému prevzatiu tovaru od dopravcu a skúmaniu, či niektoré diely nechýbajú. Nabudúce ukončíme cyklus článkov na tému balenie tovaru a pozrieme sa ešte na produkty z kategórie vonkajšieho tienenia.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Užívajte si doma pohodu bez nepozvaných hostí

Ležíte na gauči, otvárate obľúbený časopis alebo napínavú knižku, vedľa seba osviežujúci drink. Tešíte sa na relax, ale zrazu okolo vás začne poletovať mucha a nie a nie zmiznúť a dať vám pokoj. Poznáte to? Vyzrejte na otravný hmyz s okennými a dvernými sieťami.

Rolety a žalúzie strešným oknám svedčia

Rolety a žalúzie vnášajú do našich domovov osobitý charakter a to platí i pre podkrovné priestory.
Skôr ako vyrazíte na nákup, položte si otázku: Aké riešenie hľadám?

S pergolou ARTOSI máte kontrolu nad svetlom aj v dome

V posledných rokoch sa bioklimatické pergoly stali veľmi obľúbenými. Mnoho ľudí však stále váha nad otázkou, či táto konštrukcia nezatieni priľahlé obývacie priestory. Odpoveď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnú kontrolu nad tým, koľko svetla do vášho domu necháte prenikať.

Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene.