zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel druhý.

V minulom článku sme si pre predstavu ukázali, ako vyzerajú balíky s tovarom, ktorý si objednáte v eshope Labona. Budeme pokračovať v rovnakom duchu a ukážeme si ďalšie zásielky našich produktov. Tentoraz sa pozrieme bližšie na vnútorné látkové tienenie.

Japonská posuvná stena

  • Pri nákupe japonskej posuvné steny Vám dorazí jeden tubus či balík, v ktorom nájdete všetky diely. Japonské steny sa skladajú z horného profilu a panelov. Na fotografiách vidíme japonskú posuvnú stenu s 2 látkovými panelmi.
  • Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky alebo konzoly na stenu podľa vášho výberu.

Látková roleta

  • Látková roleta dorazí v jednom balíku, v ktorom nájdete roletku v jednom kuse a pripnuté potrebné komponenty. Spojovací materiál nie je súčasťou dodávky.

 

Roleta do strešných okien R-lite

  • Strešné rolety R-lite dorazia v jednom balíku, kde sa nachádzajú vodiace lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a skrutky k uchyteniu sú súčasťou zásielky.

Sme o krok bližšie k bezproblémovému prevzatiu tovaru od dopravcu a skúmaniu, či niektoré diely nechýbajú. Nabudúce ukončíme cyklus článkov na tému balenie tovaru a pozrieme sa ešte na produkty z kategórie vonkajšieho tienenia.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší? 

Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

Siete proti hmyzu, aké sú možnosti s prichádzajúcimi teplými dňami?

Jar ťuká na dvere a s tým aj teplejšie dni a častejšie vetranie našich domov, bytov a kancelárií. Okenné a dverové siete sa preto vyplatí kúpiť práve teraz.

Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu.