zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel druhý.

V minulom článku sme si pre predstavu ukázali, ako vyzerajú balíky s tovarom, ktorý si objednáte v eshope Labona. Budeme pokračovať v rovnakom duchu a ukážeme si ďalšie zásielky našich produktov. Tentoraz sa pozrieme bližšie na vnútorné látkové tienenie.

Japonská posuvná stena

  • Pri nákupe japonskej posuvné steny Vám dorazí jeden tubus či balík, v ktorom nájdete všetky diely. Japonské steny sa skladajú z horného profilu a panelov. Na fotografiách vidíme japonskú posuvnú stenu s 2 látkovými panelmi.
  • Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky alebo konzoly na stenu podľa vášho výberu.

Látková roleta

  • Látková roleta dorazí v jednom balíku, v ktorom nájdete roletku v jednom kuse a pripnuté potrebné komponenty. Spojovací materiál nie je súčasťou dodávky.

 

Roleta do strešných okien R-lite

  • Strešné rolety R-lite dorazia v jednom balíku, kde sa nachádzajú vodiace lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a skrutky k uchyteniu sú súčasťou zásielky.

Sme o krok bližšie k bezproblémovému prevzatiu tovaru od dopravcu a skúmaniu, či niektoré diely nechýbajú. Nabudúce ukončíme cyklus článkov na tému balenie tovaru a pozrieme sa ešte na produkty z kategórie vonkajšieho tienenia.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Markíza - Eleganciou proti slnku

Predstavte si slnečné  ráno , ktoré prechádza pozvoľna do letného dňa, kedy teplota šplhá k tropickým hodnotám a láka k odpočinku na terase alebo na balkóne. Okrem zelene nám príjemný odpočinok pomôže

Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.

Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.

Riadiaci systém Tahoma alebo Connexoon od Somfy?

Riadiť na diaľku vykurovanie domu, rozsvietenie svetiel, zamykanie a sťahovanie žalúzií a roliet je dnes ľahké. Stačí k tomu účinný riadiaci systém a šikovný mobilný telefón. V súčasnej dobe si môžete zaobstarať riadiace systémy Tahoma a Connexoon od Somfy. Premýšľate, ktorý z nich si vybrať? Pripravili sme pre vás zoznam výhod oboch systémov.