zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel druhý.

V minulom článku sme si pre predstavu ukázali, ako vyzerajú balíky s tovarom, ktorý si objednáte v eshope Labona. Budeme pokračovať v rovnakom duchu a ukážeme si ďalšie zásielky našich produktov. Tentoraz sa pozrieme bližšie na vnútorné látkové tienenie.

Japonská posuvná stena

  • Pri nákupe japonskej posuvné steny Vám dorazí jeden tubus či balík, v ktorom nájdete všetky diely. Japonské steny sa skladajú z horného profilu a panelov. Na fotografiách vidíme japonskú posuvnú stenu s 2 látkovými panelmi.
  • Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky alebo konzoly na stenu podľa vášho výberu.

Látková roleta

  • Látková roleta dorazí v jednom balíku, v ktorom nájdete roletku v jednom kuse a pripnuté potrebné komponenty. Spojovací materiál nie je súčasťou dodávky.

 

Roleta do strešných okien R-lite

  • Strešné rolety R-lite dorazia v jednom balíku, kde sa nachádzajú vodiace lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a skrutky k uchyteniu sú súčasťou zásielky.

Sme o krok bližšie k bezproblémovému prevzatiu tovaru od dopravcu a skúmaniu, či niektoré diely nechýbajú. Nabudúce ukončíme cyklus článkov na tému balenie tovaru a pozrieme sa ešte na produkty z kategórie vonkajšieho tienenia.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako vybrať tieniacu techniku? 1. diel

Mnoho z nás pocíti s prvými jarnými lúčami slnka potrebu zaobstarať si tienenie. Nie vždy však býva výber dostatočne premyslený a my sme potom z fungovania tieniacej techniky skôr v rozpakoch. Poďme si povedať, ako postupovať, aby sme nespokojnosti predišli.

Doprajte vonkajšiemu tieneniu zaslúženú starostlivosť za dobre odvedenú prácu

Jeseň sa pomaly ale isto blíži. Väčšina z nás sa každoročne vrhá do pravidelného upratovania. A starostlivosť o tienenie by mala byť jeho súčasťou. Počas horúcich letných dní nás chráni pred pálivými lúčmi, dopriava nám príjemnú klímu, alebo nám umožňuje nerušený spánok aj v ranných hodinách, keď slnko už pomaly vychádza. Preto si tiež zaslúži starostlivosť a chvíľu nášho času.

 

Obľúbené duorolety máme taktiež aj vo farebných odtieňoch!

Špeciálnym typom rolety sú tzv. duorolety, ktoré kombinujú dva pruhy látok. Jeden pruh je priehľadný a druhý tieniaci, takže si môžete ľahko regulovať koľko svetla pustite do interiéru. Tento typ je tienenia je výnimočný nielen svojou funkčnosťou, ale taktiež dizajnom. Po novom si okrem stávajúcich odtieňov môžete vybrať aj z ďalších farieb, ktoré zaručene rozžiaria váš interiér.

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.