zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.

Vonkajšie žalúzie

  • Pri nákupe vonkajších žalúzií s krycími plechmi, Vám dorazia 3 balíky. V jednom balíku sa nachádza samotná žalúzie, v druhom krycí plech a v treťom balíku sú komponenty.Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky podľa vášho výberu.

 

Vonkajšia roleta

  • Vonkajšie rolety sú určené pre dodatočnú montáž na rám okna či fasádu domu. Rovnako ako u vonkajších  žalúzií, dorazia 3 balíky. V jednom nájdete roletu s boxom, v druhom vodiace lišty a v najmenšom balíku komponenty.

Siete proti hmyzu

  • Sieti máme v ponuke viac druhov a pri každej sa balenie trochu líši. Poďme sa na ne bližšie pozrieť.
  • Okenná sieť a dverové sieť Vám bude doručená zabalená v pevnom igelitovom obale. Žiadne komponenty ani kotviaci materiál u okennej siete nie je potreba, pretože otočné držiaky sú už prinitované k sieti. U dvernej siete sú ešte pribalené komponenty.

  • Rolovacia sieť F10 je starostlivo zabalená do bublinkovej fólie, v ktorej nájdete vodiace lišty, sieť a komponenty.

Ako má vyzerať správne zabalená zásielka viete. Už sa nemáte čoho obávať a môžete tovar objednať na adresu, kam sa Vám to najviac hodí.

V prípade, že by bol balík alebo tovar vo vnútri poškodený, riaďte sa radami v článku, v ktorom sa venujeme téme ako správne postupovať pri reklamácii.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.

Markíza jednoducho nesmie uletieť! Ako sa kotví markíza?

Mnoho ľudí má pri vonkajšej markíze strach, aby mu markíza neuletela alebo sa nezlomila pri vysunutí.

Riadiaci systém Tahoma alebo Connexoon od Somfy?

Riadiť na diaľku vykurovanie domu, rozsvietenie svetiel, zamykanie a sťahovanie žalúzií a roliet je dnes ľahké. Stačí k tomu účinný riadiaci systém a šikovný mobilný telefón. V súčasnej dobe si môžete zaobstarať riadiace systémy Tahoma a Connexoon od Somfy. Premýšľate, ktorý z nich si vybrať? Pripravili sme pre vás zoznam výhod oboch systémov.

Prečo zvoliť PurBoxy namiesto krycích plechov pod fasádu?

Často sa stretávame s otázkou, prečo sú žalúzie s PurBoxami výhodnejšie, než s klasickými krycími plechmi. Tak sa na to poďme pozrieť podrobnejšie a vysvetliť si hlavné rozdiely.