zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.

Vonkajšie žalúzie

  • Pri nákupe vonkajších žalúzií s krycími plechmi, Vám dorazia 3 balíky. V jednom balíku sa nachádza samotná žalúzie, v druhom krycí plech a v treťom balíku sú komponenty.Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky podľa vášho výberu.

 

Vonkajšia roleta

  • Vonkajšie rolety sú určené pre dodatočnú montáž na rám okna či fasádu domu. Rovnako ako u vonkajších  žalúzií, dorazia 3 balíky. V jednom nájdete roletu s boxom, v druhom vodiace lišty a v najmenšom balíku komponenty.

Siete proti hmyzu

  • Sieti máme v ponuke viac druhov a pri každej sa balenie trochu líši. Poďme sa na ne bližšie pozrieť.
  • Okenná sieť a dverové sieť Vám bude doručená zabalená v pevnom igelitovom obale. Žiadne komponenty ani kotviaci materiál u okennej siete nie je potreba, pretože otočné držiaky sú už prinitované k sieti. U dvernej siete sú ešte pribalené komponenty.

  • Rolovacia sieť F10 je starostlivo zabalená do bublinkovej fólie, v ktorej nájdete vodiace lišty, sieť a komponenty.

Ako má vyzerať správne zabalená zásielka viete. Už sa nemáte čoho obávať a môžete tovar objednať na adresu, kam sa Vám to najviac hodí.

V prípade, že by bol balík alebo tovar vo vnútri poškodený, riaďte sa radami v článku, v ktorom sa venujeme téme ako správne postupovať pri reklamácii.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




S pergolou ARTOSI máte kontrolu nad svetlom aj v dome

V posledných rokoch sa bioklimatické pergoly stali veľmi obľúbenými. Mnoho ľudí však stále váha nad otázkou, či táto konštrukcia nezatieni priľahlé obývacie priestory. Odpoveď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnú kontrolu nad tým, koľko svetla do vášho domu necháte prenikať.

Aké spôsoby ovládania vonkajších žalúzií sú možné?

Ak ste sa rozhodli pre obstaranie vonkajších žalúzií na váš dom či byt, potom na vás okrem výberu tvaru lamiel, farby žalúzie a doplnkov čaká ešte jedna veľmi ťažká voľba. A tou je vybrať ovládanie. Poďme si preto popísať možnosti, ktoré sa pri žalúziách ponúkajú.

Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.

Ide cez aplikácie ovládať aj Vaše súkromie?

V čase chytrých telefónov už sa nemusíte po dovolenke vracať do prehriateho bytu, alebo sa cestou z hôr strachovať, že dorazíte do vymrznutého domu. Pomocou riadiacich systémov a chytrého telefónu to máte pevne v rukách a na diaľku môžete ovládať celý dom od žalúzií, až po garáž a alarm. Ako to funguje?