zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.

Vonkajšie žalúzie

  • Pri nákupe vonkajších žalúzií s krycími plechmi, Vám dorazia 3 balíky. V jednom balíku sa nachádza samotná žalúzie, v druhom krycí plech a v treťom balíku sú komponenty.Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky podľa vášho výberu.

 

Vonkajšia roleta

  • Vonkajšie rolety sú určené pre dodatočnú montáž na rám okna či fasádu domu. Rovnako ako u vonkajších  žalúzií, dorazia 3 balíky. V jednom nájdete roletu s boxom, v druhom vodiace lišty a v najmenšom balíku komponenty.

Siete proti hmyzu

  • Sieti máme v ponuke viac druhov a pri každej sa balenie trochu líši. Poďme sa na ne bližšie pozrieť.
  • Okenná sieť a dverové sieť Vám bude doručená zabalená v pevnom igelitovom obale. Žiadne komponenty ani kotviaci materiál u okennej siete nie je potreba, pretože otočné držiaky sú už prinitované k sieti. U dvernej siete sú ešte pribalené komponenty.

  • Rolovacia sieť F10 je starostlivo zabalená do bublinkovej fólie, v ktorej nájdete vodiace lišty, sieť a komponenty.

Ako má vyzerať správne zabalená zásielka viete. Už sa nemáte čoho obávať a môžete tovar objednať na adresu, kam sa Vám to najviac hodí.

V prípade, že by bol balík alebo tovar vo vnútri poškodený, riaďte sa radami v článku, v ktorom sa venujeme téme ako správne postupovať pri reklamácii.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovávanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.

 

 

Textil na terase: aká by mala byť látka pre markízu?

Či už máte k dispozícii balkón, terasu alebo rovno celú záhradu, vždy musíte myslieť nato ako do priestoru vhodne umiestniť vonkajší nábytok a ako zvoliť vonkajšie tienenie aby vám bolo príjemne.

Aké vonkajšie rolety si mám vybrať? Plastové alebo hliníkové?

Iste si túto otázku pri výbere vonkajších (predokenných) roliet tiež pokladáte. Poďme sa spoločne pozrieť, aké sú rozdiely medzi plastovými a hliníkovými roletami.

Markíza - Eleganciou proti slnku

Predstavte si slnečné  ráno , ktoré prechádza pozvoľna do letného dňa, kedy teplota šplhá k tropickým hodnotám a láka k odpočinku na terase alebo na balkóne. Okrem zelene nám príjemný odpočinok pomôže