zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie. Ich sezónnym odstránením však zvyšujete ich životnosť. Keď už je teda na zimu chcete demontovať, je dobré dbať na to, aby siete boli na zimu uskladnené na ležato. Nebudú sa tak krútiť. Odporúčame ich pod sprchou alebo na záhrade opláchnuť prúdom vody a nechať usušiť. Spoločnosť Žaluziedomů.cz ponúka špeciálne u dverných sietí H1 inovovaný pánt, ktorý umožňuje jednoduché manuálne vysadenie siete bez nutnosti použitia skrutkovača. Termín nasadenia sietí proti hmyzu záleží čisto na počasí a dotieravom hmyze!

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Za všetkým hľadaj žiarlivosť

Už od počiatku sveta sme zmietaní emóciami ako pozitívnymi, tak negatívnymi. Jednou z týchto emócií je aj žiarlivosť. Ale čo má žiarlivosť spoločné so žalúziami? Viac, než myslíte ...

Akcia 4 + 1 pre vnútorné tienenie a siete proti hmyzu

Tu je ďalšia výhodná ponuka. Kúpte si 5 kusov interiérových tienidiel a jedno z nich dostanete zadarmo. Viac informácií o akcii si prečítajte nižšie.

Objednajte si pergolu s 8 % zľavou

Sezóna 2021 pomaly končí a za nejaký čas nás čaká ochladenie a nutné prerušenie prác na rekonštrukciách a stavbách. Aj tento čas sa však dá efektívne využiť a byť pripravení na jar 2022. Objednajte si preto pergolu ARTOSI - my vám na ňu dáme zľavu 8 %.

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.