zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie. Ich sezónnym odstránením však zvyšujete ich životnosť. Keď už je teda na zimu chcete demontovať, je dobré dbať na to, aby siete boli na zimu uskladnené na ležato. Nebudú sa tak krútiť. Odporúčame ich pod sprchou alebo na záhrade opláchnuť prúdom vody a nechať usušiť. Spoločnosť Žaluziedomů.cz ponúka špeciálne u dverných sietí H1 inovovaný pánt, ktorý umožňuje jednoduché manuálne vysadenie siete bez nutnosti použitia skrutkovača. Termín nasadenia sietí proti hmyzu záleží čisto na počasí a dotieravom hmyze!

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Bioklimatická pergola - novinka pre vašu záhradu

Trávite veľa času na záhrade alebo na terase? Sedávate radi so svojou rodinou alebo s priateľmi vonku, ale nebaví vás, keď vám plány kazí počasie? Potom je pre vás bioklimatická pergola ideálnym riešením. Aké sú jej prednosti?

Ako zatieniť francúzske okná?

Francúzske okná sú krásne, veľké a vďaka nim máme v dome veľa svetla a pocit väčšieho prepojenia s okolitým svetom. Niektorí ľudia však také šťastie na situovanie svojho domu nemajú a stretávajú sa tak s občasným nazeraním okoloidúcich ľudí po ulici. Pre takéto prípady máme veľa možností, ako francúzske okná zatieniť a môcť si užiť súkromie a pohodu sami alebo v rodinnom kruhu.

Rozdiely v typoch markíz? Všetko na jednom mieste!

Plánujete nákup vonkajšej markízy, ale nevyznáte sa v ich ponuke? V nasledujúcom článku popíšeme jednotlivé typy markíz a pomôžeme vám zorientovať sa v našej ponuke.