zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie. Ich sezónnym odstránením však zvyšujete ich životnosť. Keď už je teda na zimu chcete demontovať, je dobré dbať na to, aby siete boli na zimu uskladnené na ležato. Nebudú sa tak krútiť. Odporúčame ich pod sprchou alebo na záhrade opláchnuť prúdom vody a nechať usušiť. Spoločnosť Žaluziedomů.cz ponúka špeciálne u dverných sietí H1 inovovaný pánt, ktorý umožňuje jednoduché manuálne vysadenie siete bez nutnosti použitia skrutkovača. Termín nasadenia sietí proti hmyzu záleží čisto na počasí a dotieravom hmyze!

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Textil na terase: aká by mala byť látka pre markízu?

Či už máte k dispozícii balkón, terasu alebo rovno celú záhradu, vždy musíte myslieť nato ako do priestoru vhodne umiestniť vonkajší nábytok a ako zvoliť vonkajšie tienenie aby vám bolo príjemne.

Slnko, dážď, vietor aj súkromie - s tým všetkým si pergola ARTOSI vie poradiť

Pergola nemusí byť len obyčajný prístrešok na vašej terase alebo záhrade. Pri výbere správneho typu to bude vaše obľúbené miesto pre trávenie času s rodinou, s priateľmi aj osamote.

 

 

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

Správna údržba vonkajšieho tienenia?

Leto je už v diaľke, ale vonkajšie teploty sú stále priaznivé. Tak prečo ich nevyužiť na údržbu vašej tieňiacej techniky? Potom, ako nám celé leto krásne tienili, zaslúžia si, aby sa umyli od prachu, peľu a znečistenia hmyzom. Prečítajte si naše pokyny na údržbu  jednotlivých typov tienenia.