zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie. Ich sezónnym odstránením však zvyšujete ich životnosť. Keď už je teda na zimu chcete demontovať, je dobré dbať na to, aby siete boli na zimu uskladnené na ležato. Nebudú sa tak krútiť. Odporúčame ich pod sprchou alebo na záhrade opláchnuť prúdom vody a nechať usušiť. Spoločnosť Žaluziedomů.cz ponúka špeciálne u dverných sietí H1 inovovaný pánt, ktorý umožňuje jednoduché manuálne vysadenie siete bez nutnosti použitia skrutkovača. Termín nasadenia sietí proti hmyzu záleží čisto na počasí a dotieravom hmyze!

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.

Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.

Ako sa čistí moderná, látková tieniaca technika?

Vysávanie, utieranie prachu, čistenie, leštenie, sú činnosti, ktoré sa všeobecne netešia prílišnej popularite, avšak sú nevyhnutnou súčasťou bežného života. 

Screenové rolety

Veľmi žiadaným moderným prvkom zatienenia sú práve screenové rolety. Nielenže majú estetickú funkciu, ale sú aj vysoko účinné.