zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kde všade sa dajú využiť plastové plotové profily?

Vedeli ste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použiť len pre zostavenie plotového poľa? Čo tak nový záhradný stolík alebo lavičky? Vyskúšajte lacnú variantu s ktorou môžete získať trvanlivý záhradný nábytok v dekore, ktorý si sami zvolíte.

Profily plastových plotov sú skvelé nielen na stavbu plotu, ale taktiež na výrobu záhradného nábytku. Ak premýšľate nad výmenou vášho záhradného stolu z dreva, ale nechce sa vám ho každých pár rokov znovu natierať a udržovať, tak vsaďte na plastové profily, ktoré sú takmer  bez údržbové.

Ako na to?

Kovovú konštrukciu ošetrite a prichystajte, môžete ju natrieť farbou. Zmerajte si potrebné dĺžky profilov a objednajte je v našom konfigurátore. Vyberať môžete z niekoľkých dekorov, okrem základnej bielej farby máme 5 rôznych odtieňov v kategórii Classic a niekoľko Ďalších v kategórii Prestige. Na bočné strany profilov je možné použiť plastové krytky, rovnako ako keď profily použijete pre klasický plot. Týmto spôsobom je možné renovovať aj lavičky, posedenie a ďalšie veci, ktoré vás napadnú.

Držíme vám palce

Pre skutočných kutilov je výzvou si stôl, lavicu a zostavy vyrobiť úplne sám. S týmto už vám ale nepomôžeme. Kovové konštrukcie nie sú v našej ponuke, na druhej strane vám platové profily radi vyrobíme a doručíme.

S novou zostavou na záhradu, ktorú sa už nebudete musieť starať, si dosýta užijete nadchádzajúce teplé dni.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.

Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.

Meníme vizuálnu identitu, kvalita zostáva

V roku 2021 boli 3 obchodné značky. Aby v tom bolo jasno, vznikla jedna identita.

Prečo ľudia objednávajú tieniacu techniku? 1. diel: Horizontálne žalúzie

Aké sú najčastejšie dôvody pre nákup tienenia? Prekvapivo to nie je slnečný svit, ale hlavne ochrana súkromia – nechceme aby náš nerušili okoloidúci za oknami, alebo susedia. Aké sú ďalšie dôvody? A aký typ tienenia si zákazníci najčastejšie nakupujú?