zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kde všade sa dajú využiť plastové plotové profily?

Vedeli ste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použiť len pre zostavenie plotového poľa? Čo tak nový záhradný stolík alebo lavičky? Vyskúšajte lacnú variantu s ktorou môžete získať trvanlivý záhradný nábytok v dekore, ktorý si sami zvolíte.

Profily plastových plotov sú skvelé nielen na stavbu plotu, ale taktiež na výrobu záhradného nábytku. Ak premýšľate nad výmenou vášho záhradného stolu z dreva, ale nechce sa vám ho každých pár rokov znovu natierať a udržovať, tak vsaďte na plastové profily, ktoré sú takmer  bez údržbové.

Ako na to?

Kovovú konštrukciu ošetrite a prichystajte, môžete ju natrieť farbou. Zmerajte si potrebné dĺžky profilov a objednajte je v našom konfigurátore. Vyberať môžete z niekoľkých dekorov, okrem základnej bielej farby máme 5 rôznych odtieňov v kategórii Classic a niekoľko Ďalších v kategórii Prestige. Na bočné strany profilov je možné použiť plastové krytky, rovnako ako keď profily použijete pre klasický plot. Týmto spôsobom je možné renovovať aj lavičky, posedenie a ďalšie veci, ktoré vás napadnú.

Držíme vám palce

Pre skutočných kutilov je výzvou si stôl, lavicu a zostavy vyrobiť úplne sám. S týmto už vám ale nepomôžeme. Kovové konštrukcie nie sú v našej ponuke, na druhej strane vám platové profily radi vyrobíme a doručíme.

S novou zostavou na záhradu, ktorú sa už nebudete musieť starať, si dosýta užijete nadchádzajúce teplé dni.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako vybrať vonkajšie žalúzie? Položte si 3 otázky

Chcete si zaobstarať vonkajšie tienenie a neviete, podľa čoho vyberať? Stačí si položiť 3 zásadné otázky a z vašich odpovedí budete ihneď vedieť, aké vonkajšie žalúzie sú pre vás tie pravé. Prečítajte si tiež, aké sú 3 najväčšie výhody vonkajšieho tienenia, nech v tom máte jasno.

Sú predokenné rolety bezpečnostým prvkom?

Predokenné rolety sú klasický doplnok okien s veľa praktickými vlastnosťami.

Ako vybrať tieniacu techniku? 2. diel

Či sa rozhodneme pre interiérovú alebo exteriérovú tieniacu techniku, to sa odvíja od našich potrieb a požiadaviek, ktoré na tienenie kladieme. Interiérová tieniaca technika je elegantným a predovšetkým funkčným doplnkom interiéru.

Ako postaviť bioklimatickú pergolu: sprievodca krok za krokom pre nadšencov DIY

Bioklimatické pergoly sa stali symbolom moderného a udržateľného vonkajšieho priestoru, ktorý dokáže ponúknuť nielen útočisko pred slnkom, ale aj príjemné miesto pre odpočinok v tieni. Pre tých z vás, ktorí preferujú kvalitné a dlhodobo udržateľné riešenia, prinášame sprievodcu stavbou bioklimatickej pergoly z hliníka, ktorá je súčasťou našej ponuky.