zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kde všade sa dajú využiť plastové plotové profily?

Vedeli ste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použiť len pre zostavenie plotového poľa? Čo tak nový záhradný stolík alebo lavičky? Vyskúšajte lacnú variantu s ktorou môžete získať trvanlivý záhradný nábytok v dekore, ktorý si sami zvolíte.

Profily plastových plotov sú skvelé nielen na stavbu plotu, ale taktiež na výrobu záhradného nábytku. Ak premýšľate nad výmenou vášho záhradného stolu z dreva, ale nechce sa vám ho každých pár rokov znovu natierať a udržovať, tak vsaďte na plastové profily, ktoré sú takmer  bez údržbové.

Ako na to?

Kovovú konštrukciu ošetrite a prichystajte, môžete ju natrieť farbou. Zmerajte si potrebné dĺžky profilov a objednajte je v našom konfigurátore. Vyberať môžete z niekoľkých dekorov, okrem základnej bielej farby máme 5 rôznych odtieňov v kategórii Classic a niekoľko Ďalších v kategórii Prestige. Na bočné strany profilov je možné použiť plastové krytky, rovnako ako keď profily použijete pre klasický plot. Týmto spôsobom je možné renovovať aj lavičky, posedenie a ďalšie veci, ktoré vás napadnú.

Držíme vám palce

Pre skutočných kutilov je výzvou si stôl, lavicu a zostavy vyrobiť úplne sám. S týmto už vám ale nepomôžeme. Kovové konštrukcie nie sú v našej ponuke, na druhej strane vám platové profily radi vyrobíme a doručíme.

S novou zostavou na záhradu, ktorú sa už nebudete musieť starať, si dosýta užijete nadchádzajúce teplé dni.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?

Screenové rolety

Veľmi žiadaným moderným prvkom zatienenia sú práve screenové rolety. Nielenže majú estetickú funkciu, ale sú aj vysoko účinné. 

Ako zatieniť francúzske okná?

Francúzske okná sú krásne, veľké a vďaka nim máme v dome veľa svetla a pocit väčšieho prepojenia s okolitým svetom. Niektorí ľudia však také šťastie na situovanie svojho domu nemajú a stretávajú sa tak s občasným nazeraním okoloidúcich ľudí po ulici. Pre takéto prípady máme veľa možností, ako francúzske okná zatieniť a môcť si užiť súkromie a pohodu sami alebo v rodinnom kruhu.

Centimetre alebo milimetre - tiež sa občas strácate?

Chystáte sa objednať nové tienenie, začínate s vymeriavaním rozmerov a zrazu stojíte s metrom v ruke a váhate, aký údaj vlastne zapísať do konfigurátora? Máte v tom tiež zmätok?