zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kde všade sa dajú využiť plastové plotové profily?

Vedeli ste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použiť len pre zostavenie plotového poľa? Čo tak nový záhradný stolík alebo lavičky? Vyskúšajte lacnú variantu s ktorou môžete získať trvanlivý záhradný nábytok v dekore, ktorý si sami zvolíte.

Profily plastových plotov sú skvelé nielen na stavbu plotu, ale taktiež na výrobu záhradného nábytku. Ak premýšľate nad výmenou vášho záhradného stolu z dreva, ale nechce sa vám ho každých pár rokov znovu natierať a udržovať, tak vsaďte na plastové profily, ktoré sú takmer  bez údržbové.

Ako na to?

Kovovú konštrukciu ošetrite a prichystajte, môžete ju natrieť farbou. Zmerajte si potrebné dĺžky profilov a objednajte je v našom konfigurátore. Vyberať môžete z niekoľkých dekorov, okrem základnej bielej farby máme 5 rôznych odtieňov v kategórii Classic a niekoľko Ďalších v kategórii Prestige. Na bočné strany profilov je možné použiť plastové krytky, rovnako ako keď profily použijete pre klasický plot. Týmto spôsobom je možné renovovať aj lavičky, posedenie a ďalšie veci, ktoré vás napadnú.

Držíme vám palce

Pre skutočných kutilov je výzvou si stôl, lavicu a zostavy vyrobiť úplne sám. S týmto už vám ale nepomôžeme. Kovové konštrukcie nie sú v našej ponuke, na druhej strane vám platové profily radi vyrobíme a doručíme.

S novou zostavou na záhradu, ktorú sa už nebudete musieť starať, si dosýta užijete nadchádzajúce teplé dni.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako vymerať podomietkové purenitové boxy pre vonkajšie žalúzie?

Purenitové boxy sú nielen najideálnejší variant pre podomietkové vonkajšie žalúzie, ale aj jeden z najjednoduchších produktov na vymeranie. Vďaka jednoduchému vymeraniu sú vhodným produktom pre objednanie práve na e-shope.

Plastové ploty: ako si vybrať ten správny?

Plastové ploty sú skvelou voľbou, sú pevné a trvanlivé, nestrácajú farbu a nemusíte sa o ne starať. Ale  nie je plot ako plot a nie všetky plastové ploty majú tieto príjemné vlastnosti. Ale ako si vybrať ten správny a nešliapnuť vedľa?

Objednajte si pergolu teraz a majte ju na jar medzi prvými a ešte za tohtoročnú cenu

Chystáte sa na kúpu hliníkovej pergoly pre vaše vonkajšie posedenie? Nepremeškajte našu aktuálnu akciu. Vďaka nej si zaistíte tohtoročnú cenu a ešte budete mať pergolu budúci roku medzi prvými.

 

 

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel druhý.

V minulom článku sme si pre predstavu ukázali, ako vyzerajú balíky s tovarom, ktorý si objednáte v eshope Labona. Budeme pokračovať v rovnakom duchu a ukážeme si ďalšie zásielky našich produktov. Tentoraz sa pozrieme bližšie na vnútorné látkové tienenie.