zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kde všade sa dajú využiť plastové plotové profily?

Vedeli ste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použiť len pre zostavenie plotového poľa? Čo tak nový záhradný stolík alebo lavičky? Vyskúšajte lacnú variantu s ktorou môžete získať trvanlivý záhradný nábytok v dekore, ktorý si sami zvolíte.

Profily plastových plotov sú skvelé nielen na stavbu plotu, ale taktiež na výrobu záhradného nábytku. Ak premýšľate nad výmenou vášho záhradného stolu z dreva, ale nechce sa vám ho každých pár rokov znovu natierať a udržovať, tak vsaďte na plastové profily, ktoré sú takmer  bez údržbové.

Ako na to?

Kovovú konštrukciu ošetrite a prichystajte, môžete ju natrieť farbou. Zmerajte si potrebné dĺžky profilov a objednajte je v našom konfigurátore. Vyberať môžete z niekoľkých dekorov, okrem základnej bielej farby máme 5 rôznych odtieňov v kategórii Classic a niekoľko Ďalších v kategórii Prestige. Na bočné strany profilov je možné použiť plastové krytky, rovnako ako keď profily použijete pre klasický plot. Týmto spôsobom je možné renovovať aj lavičky, posedenie a ďalšie veci, ktoré vás napadnú.

Držíme vám palce

Pre skutočných kutilov je výzvou si stôl, lavicu a zostavy vyrobiť úplne sám. S týmto už vám ale nepomôžeme. Kovové konštrukcie nie sú v našej ponuke, na druhej strane vám platové profily radi vyrobíme a doručíme.

S novou zostavou na záhradu, ktorú sa už nebudete musieť starať, si dosýta užijete nadchádzajúce teplé dni.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Vertikálne žalúzie - nielen veľkoformátové tienenie

Vertikálne žalúzie už nie sú doménou komerčných budov, predovšetkým kancelárií, ale našli svoju cestu aj do rodinných domov a bytov. Je to dobre? Poďme si o vertikálnych žalúziách niečo povedať a zist

Ako vybrať žalúzie?

Keď padne slovo žalúzie, každý si väčšinou vybaví tienenie na okne. Keď ale príde na vec a je potrebné sa rozhodnúť, aké žalúzie zaobstarať domov, nie je výber už taký jasný. Preto sme pre vás pripravili článok, v ktorom popíšeme 3 základné druhy žalúzií.

Aké sú hlavné rozdiely pergoly ARTOSI v porovnaní s konkurenčnými bioklimatickými pergolami?

Počas minulého roka sme mali možnosť zúčastniť sa na 3 veľkých veľtrhoch a tak si prejsť viac konkurenčných pergol. Článok nemá slúžiť na hanobenie cudzích produktov, ale na zdôraznenie výhod a kladv pergoly ARTOSI. Ak sa chystáte na kúpu bioklimatickej pergoly na vašu terasu a plánujete si prejsť viac predajcov, zamerajte sa na nasledujúce body. 

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.